Mourinho gözyaşlarıyla sahaya çıkıyor! Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’nde ilk sınavını veriyor

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu kapsamında bu akşam Hollanda'nın köklü kulüplerinden Feyenoord’a konuk olacak. Karşılaşma Rotterdam’daki De Kuip Stadyumu’nda saat 22.00’de başlayacak ve mücadele S Sport 1 ile S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. RÖVANŞ 12 AĞUSTOS’TA İSTANBUL’DA İki ekip arasındaki rövanş karşılaşması 12 Ağustos Salı günü İstanbul'da Chobani Stadyumu'nda oynanacak. Sarı-lacivertliler, bu turu geçmeleri durumunda Şampiyonlar Ligi play-off turunda Benfica ile Nice eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek. MUHTEMEL 11’DE YENİ İSİMLER DİKKAT ÇEKİYOR Fenerbahçe’nin sahaya çıkması beklenen muhtemel ilk 11’i şu şekilde: İrfan Can Eğribayat – Mert Müldür, Yusuf Akçiçek, Jayden Oosterwolde – Amrabat, Fred, Oğuz, Archie Brown, Szymanski, İrfan Can Kahveci – Jhon Duran MOURINHO’DAN DUYGUSAL VEDA Maç öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan teknik direktör Jose Mourinho, vefat eden eski futbolcusu Jorge Costa hakkında duygusal ifadeler kullandı. Mourinho, “Jorge Costa geçmişimin bir parçasıydı. Saha içinde tam bir liderdi. Pazubent taşımasa da takımı yöneten bir karakterdi. Bugün burada maçtan önce onu anmak istiyorum. Şu an benimle konuşsaydı, ‘Basın toplantını yap, beni unut ve maça odaklan’ derdi. Ben de işimi yapacağım, sonrasında yasımı tutacağım.” dedi. ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE HEDEF GRUPLAR Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalabilmek için hem bu turu hem de bir sonraki play-off turunu geçmek zorunda. Jose Mourinho yönetimindeki sarı-lacivertli ekip, sezon öncesi yaptığı transferlerle iddialı bir kadro kurdu ve Avrupa arenasında başarı hedefliyor. (BİRGÜN)

Geri