Montella’dan Dünya Kupası açıklaması: “En önemlisi katılmak!”

A

Admin

Yönetici
Yönetici
A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Dünya Kupası elemeleri öncesinde hedefini net bir şekilde ortaya koydu. Montella, “Kim olursa olsun, en önemli şey Dünya Kupası’na katılmak. Maç maç ilerleyerek adım adım hedefimize ulaşacağız” diyerek, takımının hazırlık sürecini ve genç oyuncularla ilgili planlarını paylaştı.

Montella

ZORLU YOLCULUĞA HAZIRIZ

Montella, “24 yıldır katılamadığımız bir turnuva var. Hedeflerimizi ve bütün enerjimizi Dünya Kupası’na katılmak için kullanacağız. İlk maçta önemli bir rakip olan Gürcistan’la karşılaşacağız. Onlar Avrupa Şampiyonası’na göre daha oturmuş bir kadroya sahip. İlk maçtan itibaren tüm konsantrasyonumuzu sahaya yansıtacağız” dedi.

ADIM ADIM İLERLEYECEĞİZ

İtalyan teknik adam, direkt katılım hedefinin mantıklı olduğunu ancak acele edilmemesi gerektiğini söyledi: “Maç maç ilerleyerek hedefe ulaşmalıyız. İlk maçta başarıyla başlamak, sonraki adımlar için kritik” dedi.

OYUNCULARLA YÜZ YÜZE İLETİŞİM

Montella, milli takım sürecinde oyuncularla bire bir görüşmeler yaptıklarını ve maçları yakından takip ederek analiz ettiklerini belirtti. Yeni yüzleri takıma kazandırmak için çalışmaların sürdüğünü de ekledi.

ARDA GÜLER VE KENAN YILDIZ’IN GELİŞİMİ

Real Madrid’de forma giyen Arda Güler ve Juventus’ta oynayan Kenan Yıldız’ın gelişiminden memnun olduğunu ifade eden Montella, “Onların seviyesinin yükselmesi, milli takımımızın seviyesini doğrudan artırıyor” dedi.

EN ÖNEMLİSİ DÜNYA KUPASI

Montella, hayallerinin ve hedefinin Dünya Kupası’na katılmak olduğunu vurguladı: “Kim olursa olsun fark etmez, bizim için en önemli şey turnuvaya katılmak. Amerika’da olabilecek zemin sorunları gibi detayları zamanında çözeceğiz” diye konuştu.

SÖZCÜ

Geri