A
Admin
Yönetici
Yönetici
Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Gökhan Gönül, görevinden ayrıldığını resmen duyurdu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), başarılı çalıştırıcının kariyerinde farklı bir yol çizmek istediğini belirterek ayrılığı kamuoyuna açıkladı. TFF’den resmi açıklama geldi TFF tarafından yapılan duyuruda, “Kariyerinde yeni bir sayfa açmayı planlayan Gökhan Gönül, Ümit Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevinden ayrılmıştır. A Millî Takım formasını 66 kez giyerek hafızalara kazınan, futbolculuk kariyerinin ardından teknik adamlık yoluna Ümit Millî Takım ile devam eden Gönül’e katkılarından dolayı teşekkür eder, gelecekteki kariyerinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi. Gökhan Gönül’den veda mesajı 2024 Ocak ayında Ümit Milli Takım’da yardımcı antrenör olarak görev almaya başlayan, Eylül 2024’ten itibaren ise teknik direktörlük koltuğuna oturan Gökhan Gönül, ayrılıkla ilgili duygusal bir açıklama yaptı. “Millî forma kutsaldır. A Millî Takım’da uzun yıllar ter döktüm. Futbolu bıraktıktan sonra da genç kardeşlerime destek olma fırsatı bana verildi. Bunun için minnettarım. Bu görev süreci benim için hem onur hem de büyük bir tecrübeydi. Artık kariyerime kulüp antrenörlüğü gibi farklı bir boyut kazandırmak istiyorum. Buradan başta TFF Başkanı ve yöneticiler olmak üzere, birlikte görev yaptığım tüm ekip arkadaşlarıma ve oyuncularıma teşekkür ederim” dedi. KAYNAK: FANATİK