Milli forma heyecanı Konak'ta yaşanıyor: 5 genç futbolcuya davet

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Konak Belediyespor’un 5 genç oyuncusu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 4-8 Ağustos tarihleri arasında İstanbul Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde düzenlenecek olan U15 Kız Milli Takımı Hazırlık Kampı’na davet edildi. Kampa çağrılan futbolcular Ecrin Ela Güllü, Evelina Parut, Duru Çınar, Hira Derin Yıldız ve Azra Dede, milli forma hayaline bir adım daha yaklaştı. UEFA GELİŞİM TURNUVASI İÇİN GERİ SAYIM Kamp sonunda milli takım kadrosuna seçilecek sporcular, 20-26 Kasım 2025 tarihlerinde İngiltere’nin ev sahipliğinde düzenlenecek UEFA Gelişim Turnuvasında Türkiye’yi temsil etme şansı yakalayacak. “ONLARIN AZMİNE GÜVENİYORUZ” Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, sporcuların başarısından büyük gurur duyduklarını belirterek, “Genç sporcularımızın kamp sonunda milli formayı giyeceklerine yürekten inanıyorum. Onların azmine, yeteneğine ve kararlılığına güvenimiz tam. Biz, sporun birleştirici gücüne, gençlerimizi hayata hazırlayan rolüne çok inanıyoruz. Konaklı gençlerimizin adını ulusal ve uluslararası arenada daha sık duyacağız” dedi.

Geri