Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yeni öğretmen atama duyurusu: Başvurular ne zaman başlıyor?

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı resmî eğitim kurumlarının beden eğitimi öğretmeni ihtiyacının karşılanmasına yönelik yeni bir atama duyurusu yayımlandı. 19 KONTENJAN AÇILDI Duyuruya göre, Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar kapsamında, beden eğitimi alanında 19 kontenjana millî sporculardan sözleşmeli öğretmen ataması yapılacak. BAŞVURULAR 11-15 AĞUSTOS TARİHLERİNDE Başvurular, 11-15 Ağustos 2025 tarihleri arasında alınacak. Adaylar başvurularını elektronik ortamda gerçekleştirecek. İLK DEĞERLENDİRME SPOR HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN Yapılan başvurular, 18-20 Ağustos 2025 tarihleri arasında Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından değerlendirilecek. BELGELER MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİNCE İNCELENECEK Genel Müdürlük tarafından uygun bulunan başvurulara ait bilgiler ve adayların sisteme yüklediği belgeler, 27-28 Ağustos 2025 tarihlerinde il millî eğitim müdürlüklerince incelenecek. UYGUN GÖRÜLEN BAŞVURULAR ONAYLANACAK İl millî eğitim müdürlükleri tarafından uygun bulunan başvurular onaylanarak süreç tamamlanacak. MİLLİYET

Geri