A
Admin
Yönetici
Yönetici
Grammy ödüllü ünlü şarkıcı Miley Cyrus, 2022 yılının son günlerinde yaşadığı ciddi bir sağlık sorununu ilk kez kamuoyuyla paylaştı. 32 yaşındaki sanatçı, 2023’e girerken yayınlanan Miley's New Year's Eve Party adlı yılbaşı özel programı sırasında yumurtalık kistinin patladığını açıkladı. Cyrus, yaşadığı bu ani sağlık krizine rağmen sahneye çıkarak gösterisini sürdürdüğünü ve yaşadığı acının dayanılmaz boyutlarda olduğunu ifade etti. "O An Ne Olduğunu Bilmiyorduk, Ama Gösteri Devam Etmeliydi" Katıldığı The Zane Lowe Show adlı programda samimi açıklamalarda bulunan Cyrus, o gece tam olarak ne olduğunu anlamadıklarını, ancak performansı iptal etmediklerini belirtti. Sağlık sorununun fark edilmediği ilk anlarda bile gösteriye ara vermemek için büyük çaba sarf ettiğini dile getiren Cyrus, "Bu oldukça travmatikti çünkü son derece dayanılmazdı ve ben yine de sahneye çıktım" sözleriyle yaşadığı süreci özetledi. Dolly Parton ile Hazırlanan Programda Yaşandı Tennessee doğumlu sanatçı, o gece sahneyi birlikte paylaştığı efsanevi müzisyen Dolly Parton ile hazırladıkları programın çekimlerinde bu zor anları yaşadığını anlattı. Ayrıca programın yapımında yer alan Saturday Night Live’ın yaratıcısı Lorne Michaels ile birlikte yürüttükleri çalışmanın tam ortasında bu sağlık sorunuyla karşı karşıya kaldığını belirtti. Cyrus, “Sahneye çıkmak bu durumda gerçekten çok zordu. Ama ‘gösteri devam etmeli’ anlayışıyla hareket ettim,” diyerek profesyonelliğini ön plana çıkardı. Hayranlarından Uzun Süre Gizledi Yumurtalık kistinin patlaması gibi ciddi bir sağlık sorununu uzun süre gizli tuttuğunu ifade eden Miley Cyrus, yaşadıklarını ilk kez hayranlarıyla paylaşarak o dönemdeki sessizliğini bozmuş oldu. Sahneye çıkmaya devam etmenin hem fiziksel hem de duygusal açıdan kendisi için oldukça zorlayıcı olduğunu vurgulayan sanatçı, bu anı “hayatımın en travmatik anlarından biri” olarak tanımladı. Haberler.com