A
Admin
Yönetici
Yönetici
İş insanı sevgilisi Ata Ayyıldız’ın Como Gölü’nde yaptığı romantik evlilik teklifine “evet” diyen oyuncu Sıla Türkoğlu, yeni Instagram pozlarıyla dikkat çekti. 26 yaşındaki güzel oyuncu, hem kariyeti hem de aşk hayatıyla magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. KIZILCIK ŞERBETİ’NDEKİ BAŞARISI VE AŞK HAYATI Kızılcık Şerbeti dizisinde rol alan Türkoğlu, uzun süredir iş insanı Ata Ayyıldız ile birliktelik yaşıyor. Nişanlandıkları yönündeki haberlere açıklık getiren oyuncu, “Güvendiğim, sevdiğim bir ilişkiyi asla gizlemem, saklamam. Öyle bir şey olsaydı gerçekten kendim paylaşırdım. Zaten bunu da saklamazdım ama öyle bir şey yok yani, yalan haber” ifadelerini kullanmıştı. İTALYA’DA ROMANTİK ANI YAŞADILAR Tatil rotalarını İtalya olarak belirleyen çift, Milano’dan sonra Como Gölü’ne gitti. Burada Ata Ayyıldız, Sıla Türkoğlu’na teknede evlenme teklifinde bulundu. Güzel oyuncunun evet demesiyle yüzüğü sosyal medyada ilgi çekti. SOSYAL MEDYADA BEĞENİ VE TEBRİK YAĞIYOR Romantik teklif sonrası takipçiler, çift için “tebrikler” ve “mutluluklar” yorumları yaptı. Sıla Türkoğlu, evlenme teklifinin gerçekleştiği yerden yeni fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı. 2,8 milyon takipçisi bulunan hesabında kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı. MİLLİYET