A
Admin
Yönetici
Yönetici
Akdeniz Bölgesi’nin en büyük üretim tesisine sahip A.Z Tohumculuk Yönetim Kurulu Başkanı ve Yüksek Ziraat Mühendisi Ali Uzun, verimli topraklara sahip Düzce’nin tarımda adının duyurulması için başlattığı Düzce Tarım A.Ş. projesi amacına ulaştı. Proje için, ilk etapta Arapçiftliği mahallesinde bulunan 50 dönüm arazi üzerinde üretime başlayan Uzun, bu projenin olumlu sonuçlanması durumunda üretim kapasitesini arttırarak, Düzceli çiftçilere büyük destek sağlayacak. MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu da, Düzce Tarım A.Ş projesinin Arapçiftliği Mahallesi’nde bulunan üretim arazisinde incelemelerde bulundu. Proje hakkında Uzun’dan bilgi alan Caboğlu, Düzce tarımının güçlenmesi için atılan her adımın kendilerini memnun ettiğini söyleyerek, “Bu proje, Düzce için çok uygun bir proje. Bu projenin başarılı olacağından hiç şüphemiz yok. Bu nedenle, ben Ali Uzun’u bu projeden dolayı tebrik ediyorum” dedi. MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu’nun ziyareti ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Ali Uzun ise, “Düzce Tarım A.Ş. olarak Düzce‘de yaptığımız çalışmaların merkezi olan Sarayyeri Mahallesi’nde ki 50 dönüm arazimizi, MHP il başkanı Sayın ilhamı Caboğlu ziyarette bulundu. Kendisine Düzce‘de yapmış olduğumuz çalışmalarla ilgili bilgiler verdik ve istişarelerde bulunduk. Sarayyeri dışında da 13 parselde üretim yaptığımızı, Düzce‘nin 13 noktasında toplam 120 ila 150 dekar arasında bu sezon üretimde bulunacağımızı, kavun ve karpuz ağırlıklı olarak üreteceğimiz ürünleri, Düzce Tarım markasıyla paketleyerek Sakarya ve İstanbul’da büyük market zincirlerini pazarlayacağımızı anlattık. Ayrıca, bu projenin tutması halinde, gelecek yıl 1000 dönüm ve üzerinde olmasını beklediğimizi ve Düzce’deki çiftçilerin projemize çok ilgili olduğu konusunda da kendisini bilgilendirdik” diye konuştu. HABER: Savaş ARI