MHP Fethiye İlçe Başkanlığı'na Hüseyin Mukyen Atandı

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye İlçe Teşkilatı’nda görev değişikliği yaşandı. Fethiye İlçe Teşkilatı’nda gerçekleşen törene yoğun katılım yaşandı. Geçtiğimiz günlerde görevinden affını isteyen Abdulkadir Tekin’in yerine, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin takdiri, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Edip Semih Yalçın’ın tensipleri ve MHP Muğla İl Başkanı Burak Demirel’in tebliğiyle Hüseyin Mukyen, MHP Fethiye İlçe Başkanı olarak atandı. “Hüseyin Başkan Ve Yönetimine Başarılar Diliyorum” Fethiye’de düzenlenen toplantıda konuşan MHP Muğla İl Başkanı Burak Demirel, yapılan atamanın parti çalışmalarına ivme kazandırmak amacıyla gerçekleştirildiğini belirtti. Demirel, “Bugün Fethiye’de bayrak değişikliği için sizlerle bir araya geldik. Genel Başkanımızın tebliği ile yaklaşık beş ay önce göreve getirildik. Bu süreçte ilçelerimizdeki heyecanı artırmak ve teşkilat çalışmalarını güçlendirmek adına bazı değişiklikler yapıyoruz. Bu kapsamda bu sabah Menteşe İlçe Teşkilatı’mızın atamasını gerçekleştirdik. Ardından Fethiye İlçe Teşkilatımızda da başkanımız ve yönetimini görevlendirmiş bulunuyoruz. Uzun yıllar Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini yürüten, yakından tanıdığımız Hüseyin Mukyen başkanlığa atanmıştır. Liderimizin çizdiği yolda Fethiye’deki çalışmalarımızı sürdürecek olan Hüseyin Başkan ve yönetimine başarılar diliyorum. İlçe Başkanımız, önemli bir sorumluluğu devralarak bu görevi layıkıyla yerine getirecektir” ifadelerini kullandı. “Teşrifleriniz İçin Teşekkür Ediyorum” Göreve atanan Hüseyin Mukyen ise yaptığı açıklamada, “İl Başkanım gerekli açıklamaları yaptı. Katılımlarınız ve teşrifleriniz için teşekkür ediyorum” dedi. Toplantı, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. Yönetim Kurulu ise şu şekilde;

Geri