A
Admin
Yönetici
Yönetici
Türk müziğinin sevilen sanatçılarından Metin Şentürk, bir süredir kanser tedavisi gören kardeşinin sağlık durumu hakkında ilk kez açıklama yaptı. Sosyal medya üzerinden takipçilerine seslenen Şentürk, destek ve dua çağrısında bulundu. “11 AYDIR KANSERLE SAVAŞIYORUZ” Paylaştığı videoda yaşadığı süreci anlatan Metin Şentürk, kardeşinin yaklaşık 11 aydır zorlu bir kanser tedavisi gördüğünü belirtti. Sanatçı şu ifadeleri kullandı: “11 aydır kardeşimle birlikte kanser gibi zorlu bir hastalığa karşı direniyoruz. Şu an hastanedeyiz, acıları oldukça yoğun. Ben duanın gücüne inanan biriyim. Bu yüzden siz dostlarımdan, kardeşimin bu ağır süreci daha az acıyla atlatabilmesi için dua rica ediyorum.” “DUA GÜCÜNE İNANIYORUM” Şentürk, paylaşımında dua isteğini yinelerken, insanlara inancın ve maneviyatın önemini de hatırlattı. “Hayat hepimizi sınayabiliyor” diyen sanatçı, dua eden herkese teşekkür ederek, “Allah hepinizden razı olsun. Dualarınız kabul olsun.” sözlerini dile getirdi. DESTEK MESAJLARI YAĞDI Duygusal paylaşım kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Takipçileri, Metin Şentürk’e destek olmak amacıyla çok sayıda geçmiş olsun ve dua mesajı paylaştı. HABERLER.COM