Mert Demir’den şaşırtan paylaşım: Galiba ikinci kez baba oluyorum

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Şarkıcı Mert Demir, son dönemlerde oyuncu Serenay Sarıkaya ile yaşadığı ilişkiyle magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Daha önce reklam ilişkisi yaşadıkları iddiaları kamuoyuna yansımış, bu söylentilerin ardından soruşturma başlatılmıştı. SORUŞTURMAYA NEDEN OLAN İDDİALAR Serenay Sarıkaya’nın bağlı olduğu menajer Ayşe Barım’ın, bu ilişki üzerinden 5 milyon dolar aldığı öne sürülmüştü. İddiaların ardından dizi sektöründe tekelleşme suçlamasıyla Barım hakkında resmi bir soruşturma başlatılmıştı. Soruşturma sürecinde birçok oyuncudan ifade alınmış, Barım Gezi Parkı protestolarının planlayıcılarından olduğu gerekçesiyle tutuklanmıştı. SARIKAYA VE DEMİR İFADE VERMİŞTİ Adliyede ifade veren Serenay Sarıkaya, “Birliktelik karşılıklı olarak tamamen hür irademizle devam etmektedir. Dişimle, tırnağımla bugünlere geldim. Beni itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar” dedi. Mert Demir ise ilişkilerinin reklam amaçlı olmadığını vurgulayarak, “Reklam ilişkisi değil, çok sevdiğim, âşık olduğum bir ilişkinin içerisindeyim” ifadelerini kullandı. DUYGUSAL DOĞUM GÜNÜ MESAJI Yaşanan gelişmelerin ardından gelen projeleri kabul etmeyen ve bir süre geri planda kalan Serenay Sarıkaya, kısa süre önce 33 yaşına bastı. Mert Demir ise sevgilisinin doğum gününü sosyal medya üzerinden kutlayarak, “İyi ki doğdun fıstığım, tüm bu saçmalıkların içinde hasta olduğum tek şey biz” mesajını paylaştı. “GALİBA İKİNCİ KEZ BABA OLUYORUM” PAYLAŞIMI Sosyal medyayı aktif kullanan Mert Demir, bu kez evine gelen bir yavru kedi ile ilgili paylaşımıyla dikkat çekti. Demir, Instagram hesabında yeni doğmuş bir kedinin görüntüsünü yayınlayarak, “Annesi getirdi, bahçeye bıraktı. Galiba ikinci kez baba oluyorum. Bakacağız” notunu düştü. (SÖZCÜ)

Geri