Menemen Kurban Bayramı’na hazır! Tüm hazırlıklar tamamlandı! Başkan Pehlivan'dan bayram mesajı!

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Menemen, Kurban Bayramı’nı karşılamaya hazır. İlçede yapılan son hazırlıkların ardından vatandaşlar, huzurlu ve mutlu bir bayrama adım atarken, Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan da yayımladığı mesajla tüm hemşehrilerinin bayramını kutladı. Belediye ekiplerinin zabıta denetimlerinden sosyal yardım çalışmalarına, temizlik hizmetlerinden bayram güvenliğine kadar pek çok alanda seferber olduğunu ifade eden Başkan Pehlivan, bayramın tüm ilçede sağlıklı ve düzenli bir şekilde geçmesi için titizlikle çalıştıklarını belirtti. “Bayramlar sadece takvimdeki birer gün değil, kırgınlıkların sona erdiği, hasretlerin giderildiği, kalplerin buluştuğu çok kıymetli zamanlardır” diyen Pehlivan, duygularını şu sözlerle ifade etti: “Ekip arkadaşlarımızla birlikte Kurban Bayramı için gerekli tüm hazırlıkları tamamladık. Bayram boyunca da tüm birimlerimiz sahada olacak. Amacımız, hemşehrilerimizin bayramı huzur içinde geçirmesini sağlamak. Bayramlar, bizleri birbirimize daha da yaklaştıran, dayanışmayı ve paylaşmayı hatırlatan özel zamanlardır. Bu vesileyle Menemenli vatandaşlarımız başta olmak üzere, milletimizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı gönülden kutluyor; sağlık, mutluluk ve barış getirmesini diliyorum.”

Geri