Melike Şahin'in en zor sahne performansı

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
"Tutuşmuş Beraber", "Diva Yorgun" ve "Canın Beni Çekti" gibi hit şarkılarıyla müzik listelerini kasıp kavuran Melike Şahin, bu yıl da Harbiye sahnesinin en çok tercih edilen isimlerinden biri oldu. Geçtiğimiz günlerde verdiği konserde duygusal anlar yaşayan Şahin, sevenleriyle kalpten bir paylaşımda bulundu. Şarkıcı, kardeşinin sağlık durumuyla ilgili yaşadığı zorlukları dile getirerek, dinleyicilerinden moral ve destek talebinde bulundu. HARBİYE SAHNESİNDE BEKLENMEDİK HÜZÜN Müzik dünyasının sevilen sesi Melike Şahin, geçtiğimiz günlerde Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda peş peşe iki konser verdi. Sahneye ilk çıktığında gözle görülür bir durgunluk içinde olan Şahin, hayranlarının meraklı bakışları altında bu durumun nedenini açıkladı. Birce Akalay, Ecem Erkek ve Özgür Masur gibi tanınmış simaların da izleyiciler arasında yer aldığı konserde, şarkıcı kişisel bir zorluğu paylaştı. KARDEŞİNİN RAHATSIZLIĞI SAHNEYİ ETKİLEDİ Konserine başlamadan önce dinleyicileriyle dertleşen Melike Şahin, kardeşinin aniden rahatsızlandığını ve onunla birlikte hastanede kaldığını belirtti. Bu durumun kendisini oldukça üzdüğünü ifade eden şarkıcı, moralini yüksek tutmaya çalıştığını ancak aklının bir kısmının hala kardeşiyle olduğunu dile getirdi. Şahin, bu zor gününde hayranlarının desteğine ihtiyacı olduğunu vurguladı. "AKLIMIN BİR KISMI ORADA" Melike Şahin, sahnede yaptığı duygu yüklü açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Bugün ekstradan alkışlarınıza ihtiyacım var, çünkü belki suratımdan belli oluyordur biraz üzgün bir gün geçiriyorum. Kardeşim aniden rahatsızlandı ve hastanede. Aklımın bir kısmı orada. Yüzüm düşmesin diye elimden gelen her şeyi yapıyorum ama siz de beni bol bol alkışlayın lütfen." Şarkıcı, dinleyicilerden ekstra alkış isteyerek moral bulmak istediğini dile getirdi. ALKIŞLARLA MORAL DESTEĞİ Melike Şahin, Harbiye konserinde dinleyicilerinden gelen yoğun alkışlarla moral bulmaya çalıştı. Kardeşinin rahatsızlığı nedeniyle yaşadığı üzüntüyü açıkça dile getiren Şahin, hayranlarının desteğiyle sahnedeki performansını sürdürdü. GERÇEK GÜNDEM

Geri