Mehmet Gökkız’dan unutulmayacak vefa örneği

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Onikişubat Fatmalı ilk ve Ortaokulu müdürü Mehmet Gökkız, kendisinden önce okulda müdürlük yapmış 5 okul müdürü ve bazı öğretmenleri düzenlediği bir organizasyonla “Yavşan Tabiat Parkı” mesire alanında bir araya getirdi ve geçmişle gelecek arasında bir köprü oluşturdu. Fatmalı İlk ve Ortaokulunun önceki müdürlerinden Akif Baytürk, Mehmet Kıcalı, Mehmet Bülbül, Muammer Hacıbebekoğlu, Eyüp Yılmaz, Öğretmenler: Ahmet Akif Taşçı, Hamza Karpuz, Refik Kale, Hizmetli: Ramazan Çiçek, Hüseyin Akpınar, Veli Kerkez ve daha birçok eğitimciyi “Yavşan Tabiat Parkı” mesire alanında bir araya getirerek büyük bir vefa örneği sergiledi. “YAVŞAN TABİAT PARKI” MESİRE ALANINDA ANILAR CANLANDI Farklı zamanlarda okulda görev yapan okul müdürleri ve diğer eğitimciler, geçmişteki o yılları yeniden yaşadılar, anılarını anlatırken onlarda ki heyecan ve yaşadıkları duygusal anlar görülmeye değerdi. Tertemiz havası, zengin bitki örtüsü ve su kaynakları ile birlikte yeşilin her tonunu barındıran Yavşan Yaylası’nda anılar yeniden canlandı. Sohbetler olabildiğince uzadı ve anlam kazandı. Türküler söylendi, doyumsuz bir ortam oluşturuldu. Katılımcı eğitimciler Okulun şu andaki müdürü Mehmet Gökkız’ ın bu organizasyonu ve davranış karşısında çok duygulandılar. Vefanın önemini vurgulayarak ileri bir tarihte yeniden buluşmak için sözleştiler. Müdür Gökkız, “Okulumuzda bir kültür oluşturmak, eğitim adına bir taş dahi koyan değerlerimizi unutmamak, geçmişle, gelecek arasında köprü oluşturmak ve birlikteliğimizi kuvvetlendirmek istedik, sağ olsunlar duayen müdürlerimiz bizi kırmadılar, davetimize icabet ettiler, her zaman onların fikirlerinden yararlanacağız, zaman zaman yine birlikte olacağız, kendilerine sağlık diliyorum, teşekkür ediyorum” dedi. HABER: OĞUZ KARAKOÇ

Geri