A
Admin
Yönetici
Yönetici
Şovmen Mehmet Ali Erbil, Gülseren Ceylan ile evlenmeye karar verdi. Çiftin nikâhı 28 Ağustos’ta kıyılacak. Gülseren Ceylan’ın evlilik sözleşmesi şartlarını kabul ettiği bildirildi.
Gülseren Ceylan, ayrılık sürecinde Mehmet Ali Erbil hakkında şunları iddia etmişti: "Kız arkadaşıma yazıldı. Evde hizmetçiyi taciz etti. 'Hizmetçi ayağımı ovarken bir şeyler yaptık' dedi. Ve ben bunu ağzından direkt itiraf olarak öğrendim ve çıldırdım. Arkadaş ortamında para karşılığı kumar oynuyordu."
Ceylan ayrıca, bir gecede Erbil’in arkadaşlarının genç bir kızı çırılçıplak soyup eğlence malzemesi haline getirdiğini öne sürmüştü. Bu açıklamalar üzerine Mehmet Ali Erbil, Ceylan’a hakaret davası açmış ve hakkında uzaklaştırma kararı aldırmıştı.
Erbil, bugüne kadar beş kez evlendi:
Muhsine Kamiloğlu (1980-1985): Çiftin Sezin adında bir kızları oldu.
Muhsine Kamiloğlu (ikinci evlilik): İkinci deneme de başarısız oldu.
Nergis Kumbasar (1989-1996): Bu evlilikten Yasmin adında bir kız dünyaya geldi.
Sedef Altuntaş (2001-2002, 1,5 yıl): 25 yaş küçük eşle yapılan evlilik sona erdi.
Tuğba Coşkun (2005-2011): 22 yaş küçük eşten Ali Sadi adında bir oğlu oldu.
(SÖZCÜ)
GEÇMİŞTE YAŞANAN TARTIŞMALAR
Gülseren Ceylan, ayrılık sürecinde Mehmet Ali Erbil hakkında şunları iddia etmişti: "Kız arkadaşıma yazıldı. Evde hizmetçiyi taciz etti. 'Hizmetçi ayağımı ovarken bir şeyler yaptık' dedi. Ve ben bunu ağzından direkt itiraf olarak öğrendim ve çıldırdım. Arkadaş ortamında para karşılığı kumar oynuyordu."
Ceylan ayrıca, bir gecede Erbil’in arkadaşlarının genç bir kızı çırılçıplak soyup eğlence malzemesi haline getirdiğini öne sürmüştü. Bu açıklamalar üzerine Mehmet Ali Erbil, Ceylan’a hakaret davası açmış ve hakkında uzaklaştırma kararı aldırmıştı.
Erbil, bugüne kadar beş kez evlendi:
Muhsine Kamiloğlu (1980-1985): Çiftin Sezin adında bir kızları oldu.
Muhsine Kamiloğlu (ikinci evlilik): İkinci deneme de başarısız oldu.
Nergis Kumbasar (1989-1996): Bu evlilikten Yasmin adında bir kız dünyaya geldi.
Sedef Altuntaş (2001-2002, 1,5 yıl): 25 yaş küçük eşle yapılan evlilik sona erdi.
Tuğba Coşkun (2005-2011): 22 yaş küçük eşten Ali Sadi adında bir oğlu oldu.
(SÖZCÜ)