Medical Point Hastanesi, üçüncü kez "En İyi İşverenler" listesinde

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Point Hastanesi, insan odaklı yönetim anlayışı ve güçlü kurum kültürüyle, Great Place to Work Enstitüsü’nün hazırladığı “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2025” listesinde bu yıl da yer aldı. Hastane, binin üzerinde çalışanı bulunan kuruluşlar arasında Türkiye genelinde yedinci sıraya yerleşerek, başarı grafiğini üçüncü yıl üst üste korudu. "7S" İlkeleri Başarıyı Getirdi Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Kubba, bu başarının temelinde kurumun benimsediği “7S” ilkelerinin olduğunu vurguladı. Sevgi, Saygı, Sabır, Sır, Samimiyet, Sadakat ve Sürdürülebilirlik değerleriyle şekillenen kurum kültürünün yalnızca hastaların değil, çalışanların da memnuniyetini en üst seviyeye taşıdığı belirtildi. Kubba, “Bu ilkelerle büyüyen kültürümüz, bizi Türkiye'nin en iyi işverenlerinden biri haline getirdi” dedi. Çalışan Odaklı Yönetim Anlayışı Öne Çıkıyor Hastane, çalışan deneyimini merkezine alan yönetim modeli ve yenilikçi insan kaynakları uygulamalarıyla dikkat çekiyor. Ekip ruhunu destekleyen uygulamalar, iş yerinde yüksek bağlılık oluştururken; hem hasta memnuniyeti hem de çalışan memnuniyeti aynı anda yükseliyor. Great Place to Work Enstitüsü’nün iş yeri kültürü ve çalışan deneyimine yönelik yaptığı değerlendirmede elde edilen bu başarı, Medical Point’in sürdürülebilir ve güven veren yapısını bir kez daha gözler önüne serdi. Hem Sağlıkta Hem İşverenlikte Öncü İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Point Hastanesi, sağlık alanındaki uzmanlığını güçlü bir kurum kültürüyle birleştirerek, çalışanlarının gelişimini ve mutluluğunu önceleyen örnek bir kurum haline geldi. Art arda üçüncü kez “En İyi İşverenler” listesinde yer alması, bu anlayışın kalıcı ve etkili sonuçlar yarattığını ortaya koyuyor.

Geri