A
Admin
Yönetici
Yönetici
Marvel Studios’un 6. Faz projeleri arasında yer alan Spider-Man: Brand New Day filminden yayınlanan ilk teaser, Örümcek-Adam hayranları arasında büyük bir heyecan yarattı. Tom Holland’ın sosyal medya üzerinden paylaştığı görüntülerle birlikte, filmde kullanılacak yeni kostüm tasarımı da ilk kez gün yüzüne çıktı. YENİ KOSTÜM TASARIMI BEĞENİ TOPLADI Kırmızı ve lacivertin daha derin tonlarıyla tasarlanan yeni kostüm, yükseltilmiş ağ dokusu ve belirgin örümcek logosuyla dikkat çekti. Hayranlar, kostümün hem nostaljik hem de çağdaş bir görünüm sunduğunu belirtti. Kostüm, "The Amazing Spider-Man 2" filmindeki detaylar ile "No Way Home" final sahnesinde görülen kostümün bir sentezi olarak değerlendirildi. Sosyal medyada ve Reddit’te yapılan yorumlar arasında, "şimdiye kadarki en iyi canlı aksiyon Spider-Man kostümü", “olağanüstü”, “klasik ruhun modern hali” gibi övgü dolu ifadeler yer aldı. Bazı hayranlar ise tasarımın Tobey Maguire ve Andrew Garfield’ın canlandırdığı Spider-Man’lerden de esinlendiğine inanıyor. MISTER NEGATIVE EVRENE Mİ GİRİYOR? Filmle ilgili en çok dikkat çeken ipuçlarından biri de setten gelen sızıntılar oldu. Çekimlerin sürdüğü Glasgow’da (filmde New York City olarak gösterilecek) görüntülenen bir zırhlı kamyonun üzerindeki kırmızı iblis logosu, Insomniac Games’in Spider-Man oyunlarından bilinen Inner Demons çetesine ait. Bu detay, Mister Negative karakteri olarak bilinen Martin Li’nin Marvel Sinematik Evreni’ne dahil olabileceği ihtimalini güçlendirdi. KADRODA GÜÇLÜ İSİMLER VAR Brand New Day, Tom Holland’ın yanı sıra Zendaya, Jacob Batalon, Sadie Sink, Jon Bernthal, Michael Mando ve Bruce Banner karakteriyle Mark Ruffalo’yu bir araya getiren geniş bir oyuncu kadrosuna sahip. Film, Spider-Man’in daha bireysel ve sokak düzeyinde kahramanlık hikâyesine yeniden odaklanacak. Marvel Studios’un açıklamasına göre film, 6. Faz’ın ikinci filmi olarak Fantastic Four: First Steps’in ardından gösterime girecek. Yönetmen koltuğunda Shang-Chi ile tanınan Destin Daniel Cretton oturacak. Spider-Man: Brand New Day’in vizyon tarihi 31 Temmuz 2026 olarak açıklandı. beyazperde