A
Admin
Yönetici
Yönetici
Elazığ’da 35 yıldır mali müşavir olarak görev yapan Fariz Çelik, 24 – 25 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Elazığ-Bingöl Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Genel Kurul’unda başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Kayıtlı ekonominin temel direği olan Mali müşavirlik mesleğinin; vergi sisteminin işleyişini sağlayan, kamu gelirlerinin toplanmasına katkı sunan ve reel sektörün sürdürülebilirliğini sağlayan stratejik bir görev olduğunu ifade eden Çelik, “Elazığ-Bingöl Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odamız çatısı altında uzun yıllardır görev almanın onurunu taşıyorum. Yönetim Kurulu Üyeliği, Disiplin Kurulu Başkan Yardımcılığı ve iki dönemdir Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerimde, her zaman mesleğimizin geleceğini önceleyen bir sorumluluk anlayışıyla çalıştım” dedi. Elde ettiği birikimi, mücadele azmini ve meslektaşlarının sesi olma iradesini; daha güçlü ve kapsayıcı bir yönetim anlayışıyla taçlandırmak üzere yola çıktığını ifade eden Çelik, “Bu bir adaylık değil, bir kader ortaklığıdır. Bu bir yarış değil, mesleğimizi daha itibarlı, daha güçlü ve daha adil bir geleceğe taşıma kararlılığıdır. Tüm meslektaşlarımızı bu birleşim hareketine destek vermeye davet ediyorum. Oylarınızı sadece bir kişiye değil; emeğe, ahlaka, vizyona ve birliğe vermiş olacaksınız” ifadeleirni kullandı.