Mahmut Uslu'dan Mourinho yorumu: “El-Fatiha” cevabı gündeme damga vurdu

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Fenerbahçe’nin eski yöneticilerinden Mahmut Uslu, düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ali Koç’a istifa çağrısı yapan Uslu, teknik direktör Jose Mourinho hakkında sorulan soruya ise dikkat çeken bir yanıt verdi. Fenerbahçe’de uzun yıllar Aziz Yıldırım yönetiminde görev yapan Mahmut Uslu, yeniden gündeme geldi. Yaptığı basın toplantısında kulüp başkanı Ali Koç’a sert sözlerle yüklenen Uslu, olası bir başkanlık adaylığı hakkında da mesaj verdi. “ALİ KOÇ KENDİ KARARIYLA GİTMELİ” Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mahmut Uslu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a istifa çağrısında bulunarak, “Bir hafta içinde kendi kararını vermezse ben de imza vereceğim. Şu ana kadar böyle bir niyetim yok ama çok büyük bir imza kampanyası var. İnşallah gerek kalmaz, kendisi ayrılır” ifadelerini kullandı. MOURINHO SORUSUNA GÜNDEM OLACAK CEVAP: “EL-FATİHA” Toplantının en dikkat çeken anı ise Jose Mourinho ile ilgili soruya verdiği yanıt oldu. “Mourinho ile devam eder misiniz?” şeklindeki soruya Uslu, “El-Fatiha… Bakacağız. Seçimi kazandık da doğmamış çocuğa don biçip duruyorsun.” ifadeleriyle karşılık verdi. Bu açıklama, sosyal medyada ve spor kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. BAŞKANLIK SİNYALİ VERDİ Mahmut Uslu, başkanlığa aday olabileceğini de açıkça dile getirerek, “Eğer seçime gidilirse ben hazırım. Fenerbahçe’nin menfaatleri için taşın altına elimizi koyarız” dedi.

Geri