A
Admin
Yönetici
Yönetici
Başakşehir ile Kasımpaşa arasında oynanan mücadelede saha içindeki futbolun önüne geçen bir tartışma yaşandı. Teknik direktör Çağdaş Atan ile Kasımpaşa cephesinden Serhat Sütlü arasında gerginlik yaşanırken, maç sonrasında yapılan açıklamalar dikkat çekti. Başakşehir’in kazandığı mücadelede, teknik heyetler arasındaki kriz gündeme oturdu. MAÇTA TANSİYON YÜKSELDİ Süper Lig'in 36. haftasında Başakşehir, deplasmanda Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup etti. Mücadele sırasında yaşanan bir olay ise maçın önüne geçti. Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan’ın, takımının ikinci golü sonrası Kasımpaşa yedek kulübesine dönerek yaptığı sevinç hareketi, ev sahibi ekibin yardımcı antrenörü Serhat Sütlü’yü sinirlendirdi. Bu hareket kısa süreli tartışmaya yol açtı. ÇAĞDAŞ ATAN: “ÇOK BÜYÜK AYIP YAPTIM” Karşılaşma sonrası yaşanan gerginlikle ilgili konuşan Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan şu ifadeleri kullandı: “Bugün çok büyük ayıp yaptım. Serhat Sütlü hocayla münakaşaya girdik. Çok da sevdiğim bir büyüğüm aslında. Niye öyle bir psikolojiye girdiğimi bilmiyorum. Özürle kapanacak bir hata değil. Yapmış olduğum hatanın mahcubiyetiyle yaşayacağım.” BURAK YILMAZ: “ÖZRÜNÜ KABUL ETMİYORUM” Kasımpaşa Teknik Direktörü Burak Yılmaz ise olayla ilgili yaptığı açıklamada, Çağdaş Atan’ın özrünü kabul etmediklerini belirterek şu açıklamayı yaptı: “Yapıp yapıp özür dilemek olmaz. İkinci golden sonra bizim kulübemize yapılan hareketi bakın, hiç kimse kabul etmez. Biz de kabul etmiyoruz. Serhat hoca da kabul etmiyor. Çağdaş hoca hayatı boyunca böyle bir mahcubiyeti yaşamalı diye düşünüyorum. Kendisinden büyük, ya da bize, kulübeye karşı hiç kimse böyle bir harekette bulunmamalı. Hiçbir 3 puanın, Avrupa'ya katılmanın bu değerlerden daha değerli olduğunu düşünmüyorum. Çağdaş hoca bunun mahcubiyetini yaşamalı. Bu onun karşısına mutlaka çıkacaktır. Özrünü kabul etmiyorum.” GERGİNLİK SONRASI TEPKİLER SÜRÜYOR Maçın ardından yaşanan bu olay, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Kulüplerden henüz resmi bir açıklama yapılmazken, olayın Türk futbol kamuoyunda nasıl karşılık bulacağı merak konusu oldu. (HÜRRİYET)