Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci kimdir? Nereli, kaç yaşında? Gerçek mesleği ne?

A

Admin

Yönetici
Yönetici
Eyüp Kahveci, 28 Mayıs 1968 tarihinde Ordu’da doğdu. Ordu Kabadüz Lisesi’ni birincilikle tamamlayan Kahveci, Anadolu Üniversitesi Kütahya İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden de birincilikle mezun oldu. Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde İşletme (Finansman) alanında yüksek lisans yaptı ve birincilikle mezun oldu.

İŞ HAYATI VE DANIŞMANLIK

Kahveci, iş hayatına 1990 yılında Heriş Seramik ve Turizm San. A.Ş.’de başladı. Daha sonra Ankara Porselen Ticaret A.Ş., Kütahya Porselen Sanayi A.Ş. ve Doğan Eğitim Kurumları’nda çeşitli görevlerde bulundu. 2001-2011 yılları arasında Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yatırım Teşvik, İhracat ve İthalat Danışmanlığı yaptı.

2012 yılından itibaren yerel, ulusal ve uluslararası şirketlere; KOBİ ve yönetim danışmanlığı, finansal yönetim, üretim planlama, kalite ve süreç kontrolü, pazarlama ve satış yönetimi, marka ve insan kaynakları yönetimi, tedarik zinciri yönetimi, stratejik planlama ve kurumsallaşma konularında danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Ayrıca problem çözme, iletişim, zaman ve performans yönetimi, dış ticaret, proje yazma ve müzakere teknikleri alanlarında eğitimler vermektedir.

YÖNETİM KURULU GÖREVLERİ

Eyüp Kahveci, Işık Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Hürok İnşaat, Mermer, Lastik San. Tic. Ltd. Şti.’nde bağımsız yönetim kurulu üyeliği yaptı. E-MAK Makine İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş.’de Genel Müdür Vekili (yarı zamanlı) olarak görev aldı.

KİŞİSEL HAYATI

Orta düzey İngilizce bilen Kahveci, evli ve iki çocuk babasıdır.

SİYASİ KARİYERİ

Eyüp Kahveci, 1999 yılından bu yana CHP Kütahya’da aktif olarak görev yapmaktadır.

Geri