A
Admin
Yönetici
Yönetici
Kumluca’dan gelen ekip, sadece mesleki eğitim alanındaki başarılarını değil, aynı zamanda ilçenin kültürel ve sosyal yönlerini de tanıtma imkânı buldu. Öğrencilerin ürünleri ve sunumları, katılımcılar tarafından ilgiyle incelendi. PROTOKOLDEN STAND ZİYARETİ VE TAKDİR MESAJLARI Çalıştayda Kumluca standını ziyaret eden isimler arasında; Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Fethullah Güner, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdür Vekili Salih Kaygusuz, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Baran, Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yasin Eriş, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Taşkın, Teknokent Kolejleri Genel Müdürü İsmet Akbeyaz, Aksu Yedisu MTAL Kurucusu Mehmet Can ve çok sayıda sektör temsilcisi ile okul kurucuları yer aldı. Yetkililer, Kumluca’nın mesleki eğitime olan katkısını ve öğrenci projelerinin niteliğini takdir ettiklerini ifade etti. Kumluca temsilcileri, bu anlamlı etkinliğin gerçekleşmesinde başta Milli Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin olmak üzere, Özel Meslek Liseleri Federasyonu ve Organize Sanayi Bölgeleri Özel Okullar Derneği’ne teşekkür etti. Ayrıca programa katılım sürecinde desteklerini esirgemeyen Kumluca İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir’e, stant hazırlık sürecinde özveriyle çalışan öğretmen ve öğrencilere ayrı ayrı teşekkür edildi.