KTU DUİM yeni yönetim kurulu belirlendi

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Karadeniz Teknik Üniversitesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü (KTU DUİM) Mezunlar Derneğimizin Olağan Genel Kurulu 2. oturumu dün İstanbul Üsküdar Belediyesi Altunizade Kültür ve Sanat Merkezi Yahya Kemal Beyatlı Salonu’nda gerçekleşti.Yapılan seçimli genel kurul sonucunda Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Türdef Delege Listesi (Asil ve Yedek) oluşturuldu. Yönetim Kurulu Asıl Üyeleri; Orhan KASAP Ahmet İhsan AVCI Fatih ATALAY Burak VARDAR Hünkar KESKİN Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri; İbrahim SAPMAZ Berat DAĞKIRAN Gökay YILMAZ Tunç ALTAN Ahmet SERT Denetim Kurulu Asıl Üyeleri; Mehmet ALTINOK Tuğçe ALTIN Feyza DİNÇ Denetim Kurulu Yedek Üyeleri; Dilek Gedik Önder Körpe Barış ŞAHİN Türdef Asıl Delege Listesi; 1- Orhan KASAP 2- Ahmet İhsan AVCI 3- Umut YILDIRIM 4- Tunç ALTAN 5- Sevinç Körüklü 6- Fatih ATALAY 7- Ahmet SERT 8- Hünkar KESKİN 9- İbrahim SAPMAZ 10- Önder KÖRPE 11- Gökhay YILMAZ 12- Mehmet ALTINOK 13- Feyza DİNÇ Türdef Yedek Delege Listesi; 1- Vahtettin ERİŞEN 2- Cem KARABIYIK 3- Tuğçe ALTIN 4- Berat DAĞKIRAN 5- Burak VARDAR

Geri