Köy Dernekleri ve Kadın Kooperatifinden İl Milli Eğitim Müdürü Elif Özbek’e Ziyaret

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Niğde'de faaliyet gösteren köy dernekleri ve kadın kooperatifi temsilcileri, İl Milli Eğitim Müdürü Elif Özbek’i makamında ziyaret ederek, eğitim alanında yapılabilecek iş birliklerine dair istişarelerde bulundu. Ziyarette; Murtaza Köyü Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Soyak ve yönetim kurulu üyeleri, Bor Merkez Köyleri Beldeleri Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Eğitim Kültür ve Turizm Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Düzgün ve yönetimi ile Niğde Bağları Kadın Kooperatifi Başkanı Gülsüm Temur ve Hanım Çetinkaya hazır bulundu. Gerçekleştirilen görüşmede, köylerdeki eğitim imkânlarının iyileştirilmesi, öğrencilerin daha elverişli koşullarda eğitim alabilmesi ve sivil toplum kuruluşlarının eğitime sunabileceği katkılar değerlendirildi. Aynı zamanda kadın kooperatiflerinin sosyal sorumluluk projeleri ile eğitim temelli girişimleri de masaya yatırıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Elif Özbek, eğitime yönelik duyarlılık ve destekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Eğitimin niteliğini artırmak için tüm paydaşlarımızla ortak çalışmalar yürütmeye hazırız” ifadelerini kullandı. Ziyaret, toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi. (Samet ÇINAR)

Geri