A
Admin
Yönetici
Yönetici
Dizide 96 bölüm boyunca rol alan oyuncu, durumu "Evet, çağrılmadım. Gözlerin Pembe'yi aramasını anlıyorum ama benim için o defter kapandı" ifadeleriyle sitemle açıkladı. Kızılcık Şerbeti dizisinin Pembe Ünal'ı olarak izleyicinin beğenisini kazanan oyuncu Sibel Taşçıoğlu, yaklaşık bir ay önce yayımlanan 96. bölümde projeye veda ederek sevenlerini üzmüştü. Ayrılığıyla sosyal medyada geniş yankı uyandıran Sibel Taşçıoğlu'nun, dizinin 100. bölüm kutlamasına davet edilmemesi dikkatlerden kaçmadı. İstanbul'daki özel bir mekânda düzenlenen kutlama gecesine dizi oyuncuları, yapım ekibi ve kanal yöneticileri tam kadro katılırken, 96 bölüm boyunca dizide yer alan deneyimli oyuncunun organizasyonda yer almaması izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. "DAVET EDİLMEDİM" Taşçıoğlu'nun yokluğu sosyal medyada "Pembe nerede?" yorumlarına sebep olurken, perde arkasında yaşandığı iddia edilen bazı gerilimler de yeniden gündem oldu. İddialara göre Taşçıoğlu'nun, senarist Melis Civelek'in kızı ve dizide rol alan Feyza Civelek ile anlaşmazlık yaşadığı ve bu sebeple yapımdan erken ayrıldığı konuşuluyor. Sosyal medyada çok konuşulan bu durum karşısında sessizliğini bozan başarılı oyuncu, gazeteci Birsen Altuntaş'a yaptığı bir açıklamada sitemini açıkça dile getirdi: "Evet, kutlama yemeğine davet edilmedim. Gözlerin Pembe'yi aramasını anlıyorum ama benim için o defter kapandı." Sibel Taşçıoğlu'nun bu sözleri, ayrılığın düşündüğünden daha gergin bir zeminde gerçekleştiği yorumlarına sebep oldu. Diziden veda ederken herhangi bir açıklama yapılmaması da, hayranları arasında kafa karışıklığına sebep oldu. Kaynak: Haber Merkezi