Kızılcık Şerbeti'nde Işıl'ın kurduğu planlar tıkır tıkır işliyor! Ünal ailesinde neler olacak? | Kızılcık şerbeti 102

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Show TV ekranlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümünde neler olacak? İşte bu akşam ki yeni bölümün detayları... Kızılcık Şerbeti dizisinin 102. bölümünde neler olacak? Işıl’ın kurduğu plan adım adım işler ve sonunda Nilay, Meri’yi kocasıyla uygunsuz bir durumda yakalar. Bu beklenmedik karşılaşma, Meri için artık geri dönüşü olmayan bir sürecin başlangıcı olur. Kıvılcım’ın hamileliği süresince yaşadığı aşermeler, Ömer’in yoğun çabalarıyla sorunsuz atlatılır. Ancak Nursema’nın, Firaz’ın doğum gününü unutması, zaten pamuk ipliğine bağlı olan ilişkilerinde yeni bir kırılmaya yol açar. Firaz bu duruma fazlasıyla alınır. Durumu öğrenen Işıl, devreye girerek Asude ile görüşür ve krizi çözmek için bir yol arar. Nilay, evliliğinde yaşadığı sorunlar nedeniyle kendini güvende hissetmez ve Abdullah’tan kendi adına bir ev talep eder. Işıl’ın da destek vermesiyle konu, Nilay’ın istediği şekilde sonuçlanır. Sönmez, Ömer ve Kıvılcım’ın yeniden bir arada olmaları gerektiğine inanarak beklenmedik bir adım atar. Bu hamlesi meyvesini verir ve çift, nikahlarını tazeleme kararı alır. Öte yandan, büyük umutlarla hazırlanan Sevtap’ın klibi beklenen ilgiyi görmez. Bu durum Sevtap’ı derinden üzer. Ancak tüm bu gelişmelerin ortasında, evde kontrolü eline alan Işıl, şimdi hiç beklemediği bir tehlikeyle yüzleşmek üzeredir.

Geri