A
Admin
Yönetici
Yönetici
Türk televizyon ve sinemasının sevilen isimlerinden Kıvanç Tatlıtuğ, yıllardır gizli tuttuğu sağlık sorununu sonunda kamuoyuyla paylaştı. Başarılı oyuncu, uzun süredir uyku apnesiyle mücadele ettiğini ve bu süreçte ciddi zorluklar yaşadığını açıkladı. Sessiz Mücadele Yıllar Sonra Gün Yüzüne Çıktı Hayranlarının ekranlardaki güçlü ve sağlıklı imajıyla tanıdığı Tatlıtuğ, gerçekte uzun bir süre boyunca yaşam kalitesini ciddi anlamda etkileyen uyku apnesi hastalığıyla mücadele etti. Sessizce yürüttüğü bu zorlu süreç, ünlü oyuncunun açıklamalarıyla ilk kez gündeme geldi. “Uyku apnesi, hayatımın her alanını etkiledi,” diyen Tatlıtuğ, gece uykularının sürekli bölünmesiyle başlayan bu sürecin zamanla günlük yaşantısına da zarar verdiğini söyledi. “Hayat Kalitem Giderek Azaldı” Sabah Gazetesi’nden Duygu Aksoy’a konuşan Tatlıtuğ, yaşadığı süreci şu sözlerle anlattı: “Geceleri defalarca uyanmak, nefessiz kalmak, sabahları yorgun uyanmak bir süre sonra ruhsal ve fiziksel sağlığımı etkilemeye başladı. Uyku apnesi beni hem iş hayatımda hem özel yaşantımda oldukça zorladı.” Tedaviyle Gelen Yeni Bir Başlangıç Zorlu ama kararlı bir tedavi sürecinin ardından sağlığına yeniden kavuşan Tatlıtuğ, bu deneyimi paylaşarak benzer sorunları yaşayanlara umut olmak istediğini söyledi.“Bu süreci tek başıma geçirdim ama şimdi konuşmanın zamanı geldi. Ben iyileştim, siz de başarabilirsiniz,” ifadelerini kullanan Tatlıtuğ, hayranlarından büyük destek gördü. Ekranlara Kısa Bir Ara Verdi Sağlığına yeniden kavuşan Kıvanç Tatlıtuğ, şu sıralar yeni projelere hazırlık için ekranlardan uzak bir dönem geçiriyor. Ancak oyuncunun yakın zamanda yeni yapımlarla izleyicisiyle yeniden buluşması bekleniyor. Tatlıtuğ’un bu içten açıklaması, hem sağlık konusunda farkındalık yarattı hem de hayranlarının gözünde onu bir kez daha takdir edilen bir figür haline getirdi. (Sözcü)