KESİAD’dan Birim Makina'ya teknik ziyaret: Yenilikçi üretim yöntemleri paylaşıldı

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Kemalpaşa Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KESİAD), her yıl düzenlediği teknik gezi programı kapsamında bu kez Birim Makina’yı ziyaret etti. Bölgede makine sektöründe önemli bir üretici olan Birim Makina, KESİAD üyesi firmaların teknik yöneticileri ve sanayicilerine kapılarını açtı. Katılımcılar, firma yetkililerinden sektörel gelişmeler hakkında bilgi alırken, üretim hatlarını yerinde gözlemleme imkanı da buldu. BİRİM MAKİNA’DA YENİLİKÇİ ÜRETİM YAKLAŞIMLARI Ziyaret, Birim Makina Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Karahan ve Genel Müdürü Aykut Karahan’ın ev sahipliğinde gerçekleşti. Firma yetkilileri, katılımcılara şirketin tarihçesi, sektör içindeki konumu ve ileri teknolojiye dayalı üretim anlayışları hakkında detaylı bir sunum yaptı. Ayrıca, üretim hatlarının işleyişi, kalite kontrol süreçleri ve otomasyon sistemleri hakkında bilgi verildi. SANAYİCİLERE YENİLİKÇİ DÜŞÜNCE FIRSATI Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan KESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yeşim Işıklı, bu tür teknik gezilerin sanayicilere büyük katkılar sağladığını vurguladı. Işıklı, “Üretim süreçlerini yerinde gözlemlemek, yeni bilgi ve deneyimler edinmek açısından bu geziler çok değerli. Birim Makina gibi sektöründe öncü firmaların uygulamaları, sanayicilere büyük avantajlar sunuyor ve yenilikçi düşüncelerin hayata geçirilmesine katkı sağlıyor” dedi. Işıklı, KESİAD olarak önümüzdeki dönemde farklı sektörlerden firmalarla da benzer teknik geziler düzenleyerek, üretim odaklı bilgi paylaşımını ve işbirliklerini artırmayı hedeflediklerini belirtti.

Geri