Kent Park’ta Kene Isırdı

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Tatil için Almanya’dan Bingöl’e gelen gurbetçi bir vatandaş, ailesiyle birlikte gittiği Kent Park’ta kene ısırdı. Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde bulunan ve şehrin en büyük parklarından biri olan Kent Park’ta dinlenen Ayhan B. adlı vatandaş, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

“Önceki gün saat 21.00 sıralarında yaklaşık 20 kişilik ailemle birlikte parkta oturup sohbet ettik, yürüyüş yaptık. O sırada karın bölgemde hafif bir kaşıntı hissettim ama önemsemedim. Eve gidip duş aldıktan sonra vücudumu kontrol ettiğimde kenenin derimin altında olduğunu fark ettim. Açıkçası biraz panikledim ve hemen kendi aracımla hastaneye gittim. Müdahale ile keneyi canlı olarak çıkardılar. Ardından kan tahlilleri yapıldı ve olumsuz bir duruma rastlanmadığı söylendi. Ertesi gün tedbir amaçlı tekrar tahlil yapıldı ve eve gönderildim. Ancak hâlâ biraz endişem var, umarım olumsuz bir durum gelişmez.”

Yaşadığı olayın basit bir durum olmadığını ifade eden Ayhan B., halkın yoğun olarak kullandığı park ve mesire alanlarının ilgili kurumlar tarafından düzenli olarak ilaçlanması gerektiğini belirterek yetkililere çağrıda bulundu.

HABER MERKEZİ

Geri