Kemer oyunu faciaya dönüştü: Genç, kafasını kirişe çaktı, hastanede zor ayıldı!

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Karabük’ün Yenice ilçesinde “Bir şey olmaz” diye başlayan o masum oyun, bir anda kan gölüne döndü. Kahkahalarla girdiler salona, dakikalar sonra hastane koridorlarındaydılar! Göz göre göre gelen tehlike, yine ihmale kurban gitti... Fatih Erkan isimli genç, arkadaşlarıyla birlikte Değirmenyanı köyünde oynadıkları “kemer oyunu” sırasında canından oluyordu. Oyunun kuralı basit: Gözler kapalı, biri elinde kemerle kovalar, diğeri kaçmaya çalışır. Ancak bu kez işler ters gitti... Salonda bir anda can pazarı yaşandı Kaçarken koltuğun üzerinden atlayan Erkan, kontrolünü kaybederek kafasını salonun tam ortasında bulunan kirişe çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yere yığılan genç, kısa süreli baygınlık geçirdi. Kanlar içinde kalan Fatih’in başında panikleyen arkadaşlarının çığlıkları yankılandı. Eğlence yerini saniyeler içinde korkuya bıraktı. O anlar, salonda bulunan bir başka arkadaşın cep telefonuyla kayda alınmıştı. Görüntülerde, çarpma sesi, ardından gelen panik, ve kanlar içinde kalan genç açıkça görüldü. Dikiş, tomografi, sabahlama... Ve şans eseri kurtuluş Yaralı genç, arkadaşları tarafından Yenice Devlet Hastanesi’ne yetiştirildi. Burada kafasına 3 dikiş atılan Fatih, ardından tomografi çekilmesi için Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Gece boyunca müşahede altında tutulan genç, sabaha karşı taburcu edildi. Fatih, yaşadığı anı şöyle anlattı: "Kafamı vurduğum an ne olduğunu anlayamadım. Gözüm karardı. Sonra yere yığıldım. Gözümü açtığımda arkadaşlarım başımda ağlıyordu." Oyun sırasında gözleri kapalı olan ve elinde kemer bulunan Erdem Alagöz ise şunları söyledi: "Kafasından kan aktığını görünce neye uğradığımızı şaşırdık. Sadece oyun oynuyorduk. Böyle biteceğini hiç düşünmemiştik."

Geri