Kayıp “Pars” adlı kedi bulundu, sahibi gözyaşlarına boğuldu!

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde yaşayan Zülfi Satar, 22 Haziran’da kaybolan sağır kedisi Pars için verdiği mücadeleyle yürekleri ısıttı. Ailesinin bir parçası olarak gördüğü Pars’ı günlerce sokak sokak arayan Satar, sonunda sevgi ve kararlılıkla umut dolu bekleyişinin karşılığını aldı. Duyarlı bir vatandaşın ihbarı sayesinde Gölcük Kavaklı Mahallesi’nde bulunan Pars, sahibine kavuşmanın mutluluğunu yaşattı. Zülfi Satar, kedisini bulduğu an hissettiklerini “Kelimenin tam anlamıyla tarif edemem. O an çökmüş, yığılmışım. Sevinç, mutluluk, hıçkırık arasında kalmıştım” sözleriyle anlattı. Sağlık durumu kontrol edilen Pars’ın, uzun süren dışarıda kalmanın izlerini taşıdığı, ancak genel durumunun iyi olduğu belirtildi. Kedisini bulmak için sosyal medya üzerinden yardım çağrısında bulunan Satar, Türkiye’nin dört bir yanından gelen destek telefonlarının kendisine güç verdiğini söyledi. “Hayvan sevgisi olmayanların olumsuz yorumları beni etkilemiyor. Pars, bizim evimizin bir ferdi ve onu bulana kadar pes etmedim” diyen Satar, sevgi dolu buluşmanın ardından mutluluğunu tüm sevenleriyle paylaştı. Bu dokunaklı hikaye, kayıp bir cana duyulan sevginin ve umudun en güzel örneklerinden biri olarak Gölcük’te dilden dile anlatılmaya devam ediyor.

Geri