Katy Perry'nin dokuz yıllık aşk hikayesi sona erdi

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Ünlü şarkıcı Katy Perry ile aktör Orlando Bloom’un yıllardır merakla takip edilen ilişkisi resmen sona erdi. 2016 yılında başlayan, ayrılıklar ve barışmalarla dolu dokuz yıllık birliktelik, TMZ’nin duyurusuyla kamuoyuna açıklandı. Bir Hamburgerle Başlayan Hikaye Perry ve Bloom’un yolları 2016 yılında Oscar Ödülleri sonrası düzenlenen bir partide kesişti. O gece yaşanan eğlenceli bir anı, ilişkilerinin başlangıcı oldu. Perry, yıllar sonra American Idol programında bu ilk karşılaşmayı şu sözlerle anlatmıştı: “Güvenlik görevlime 10 tane In-N-Out hamburgeri aldırdım, birdenbire Orlando’nun eli uzandı. ‘Hey! O benim burgerim!’ dedim.” Tatlı bir rekabetle başlayan bu etkileşim, Hollywood’un en çok konuşulan ilişkilerinden birine dönüştü. İlk Ayrılık 2017’de Geldi İlişkilerini Cannes Film Festivali’ndeki birliktelikleri ve Instagram paylaşımlarıyla resmileştiren çift, Şubat 2017’de ayrıldıklarını duyurdu. Ancak bu ayrılık çatışmalı değil, aksine dostça gerçekleşti. Bloom o dönem yaptığı açıklamada, “Ayrılıklar nefret üzerine kurulu olmak zorunda değil” diyerek olgun bir duruş sergilemişti. Yeniden Birliktelik ve Unutulmaz Teklif 2018’in başlarında yeniden bir araya gelen ikili, aynı yıl Monaco’daki Global Ocean Galası’nda kırmızı halıya birlikte çıktı. 2019 Sevgililer Günü’nde Bloom, Perry’ye evlenme teklif etti. Perry, Jimmy Kimmel Live’da bu özel teklifin detaylarını paylaşarak Bloom’un ailesinden izin aldığını ve uzun süre hazırlandığını söylemişti. Teklif, çiftin hayranları arasında büyük ilgi uyandırmıştı. Ebeveynlik Deneyimi ve Ertelenen Düğün 2020 yılında Perry, “Never Worn White” adlı müzik videosunda hamileliğini duyurdu. Aynı yılın yaz aylarında çiftin kızları Daisy Dove dünyaya geldi. Bu, Perry için ilk, Bloom için ise ikinci çocuktu. Oyuncunun eski eşi Miranda Kerr’den Flynn adında bir oğlu bulunuyor. Pandemi nedeniyle Japonya’da planlanan düğünlerini ertelemek zorunda kalan çift, bu süreci birbirlerine destek olarak atlattı. Perry, annelik duygusunu “Kalbim sonunda tamamen doldu” sözleriyle ifade etti. Son Paylaşımlar Umut Verse de Ayrılık Geldi İlişkilerinde ruhsal dengeyi önemseyen çift, kamuoyuna daima destekleyici açıklamalar sundu. 2024 Eylül ayında Bloom, Perry’e MTV Video Müzik Ödülleri’nde prestijli Video Vanguard Ödülü’nü takdim etti. Aynı ay Perry de Bloom’un “The Cut” filminin Toronto galasında yanında yer aldı. Röportajlarında birbirlerine dair övgü dolu sözler kullanan ikilinin ayrılık haberi, bu nedenle sürpriz etkisi yarattı. Sözcü

Geri