Karşıyaka’da şok gelişme! Listede 15 isim yok

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
TFF 3. Lig’de 8 sezondur üst lige çıkamayan Karşıyaka, bu sezon da Play-Off hüsranı yaşadı. Sezonun sona ermesiyle birlikte kadroda büyük bir boşalma yaşanıyor. Mevcut kadroda yer alan 15 oyuncunun sözleşmesi sona erdi. Bu isimler arasında Abdülkadir, Ali Sinan, Bedirhan, Bedran, Cenk Ahmet, Erdal, Hakan Barış, Hakan Canbazoğlu, Hasan, İshak Kurt, Mert Torlak, İsmail, Onur Akbay, Sefa ve Yasin Ozan yer alıyor. FERDİ BURGAZ SERBEST KALABİLİR Kadrodaki as oyunculardan Ferdi Burgaz’ın durumu da belirsizliğini koruyor. Bu sezon 30 maçta forma giyen ve altyapıdan çıkıp ilk 11’de düzenli oynayan tek isim olan 22 yaşındaki Ferdi’nin kulüpten 1,2 milyon TL alacağı bulunuyor. Ödeme yapılmazsa serbest kalma hakkı elde edecek. Sözleşmesi devam eden diğer iki oyuncu ise Enes Nalbantoğlu ve Kadir. Genç oyuncular Mustafa Durgun, Mertcan, Taha ve Aygün'ün de sözleşmeleri sürüyor. KARŞIYAKA’DA YÖNETİM BELİRSİZLİĞİ ADAY ÇIKMAZSA DİVAN DEVREYE GİRECEK Karşıyaka Spor Kulübü’nde mali genel kurul öncesi başkanlığa henüz aday çıkmadı. 29 Mayıs Perşembe günü yapılacak olan seçimli genel kurul için tüzük gereği adayların listelerini bir gün öncesine kadar teslim etmesi gerekiyor. Ancak şu ana kadar mevcut yönetimden veya camiadan herhangi bir başvuru yapılmadı. BAŞKAN ERGÜLLÜ DEVAM ETMEYEBİLİR Mevcut başkan İlker Ergüllü’nün de göreve devam etmeyi düşünmediği öğrenildi. Bu durumda, kulüp tüzüğü gereği seçimli genel kurulu yeniden toplama yetkisi divan kuruluna geçecek. Karşıyaka’nın Ocak ayında açıklanan borcu 503 milyon TL’ye ulaşmıştı. TARAFTAR YENİ YÖNETİM İSTİYOR Basketbol branşında da sponsorluk sorunu yaşayan ve futbol şubesinde istenilen başarıya ulaşamayan Karşıyaka’da taraftar, kulübün krizlerden kurtulabilmesi için birleşmiş bir yönetim talep ediyor.

Geri