Karşıyaka’da gerilim sürüyor: “Oyuncu grubu birbirini sevmiyor”

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Play-off’ta saha avantajına rağmen Muşspor’a 2-1 yenilerek 3’üncü lig 1’inci grupta finali görmeden sezonu kapatan Karşıyaka’da teknik direktör Ahmet Yıldırım çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hem yönetime hem de camiaya tepki gösteren Yıldırım, takımda birlik olmadığını söyledi. Katıldığı radyo programında açıklamalarda bulunan Yıldırım, tesislerde bulaşık bile yıkadığını aynı zamanda farklı şubelerin kulüp içerisinde birbirlerinin başarılı olmasını istemediğini de belirtti. “YÖNETİMDE BİRLİKTELİK ŞART” Kulüp içinde yaşananların herkes tarafından bilindiğini ancak bilmemezlikten geldiğini söyleyen Ahmet Yıldırım, saha içindeki ekibin takım arkadaşlığının olmadığını buna rağmen oyuncularla birlikte kulüpte bulaşık bile yıkadığını ifade etti. “Kimseyi suçlamıyorum” diyen Yıldırım, “Yaşamamız gerekiyormuş. Belediyeden ve STK’lardan destek alamadık. Karşıyaka ayrıştırılmış bir camia. Basketbol şubesi futbol şubesine destek olunmasını istemiyor. Bu kadar kötü bir ortam var. İlker Ergüllü tek başına kalıyor. Yönetim anlamında birliktelik şart” dedi. “BU TAKIMDAKİLERLE OYNAMAK İSTEMİYORUM” Şampiyonluğa çok inansa da başarının gelmediğini aktaran Ahmet Yıldırım, “Oyuncu grubuna birbirini sevdirmeyi başaramadık. Bazı taraftarların bazı oyuncuların takımı sattığına dair iddiaları oldu. Bunu kabul etmiyorum. Büyük camiada oynayan futbolcu takımını satmaz” dedi. Maçta yaşanan bir olayı anlatan Yıldırım, “Bir futbolcumuz 2-0 geride olduğumuz karşılaşmanın otuzuncu dakikasında ‘bu takımdakilerle oynamak istemiyorum beni çıkar’ dedi. Birbirlerine olan nefretleri nasıl ilerlediyse bunu söyleyebiliyorlar” diyerek yaşanan olayı anlattı. “OYUNCU GRUBU GİTMELİ” Karşıyaka tribünün içerisinde yer aldığını belirten Yıldırım, “Devam etmek isterim ancak hepsi çok düzgün insanlar olsa da bu oyuncu grubunun tamamı takımdan gitmeli. Bende devam edip etmeyeceğimi bilmiyorum. Yönetim seçilir ve ardından yola benimle devam etmek isterlerse bunu emir telakki kabul ederim. 2’nci ligden görüştüğüm takımlar var. Yönetim seçilmeden de bir takımla anlaşabilirim” ifadelerini kullandı.

Geri