Karşıyaka’da futbol coşkusu! Cemil Akyüz Ortaokulu şampiyon oldu

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi Spor Kulübü, Karşıyaka’daki ortaokul kız öğrencileri arasında futbol turnuvası düzenledi. Turnuvanın şampiyonu, büyük bir mücadele sonrası Karşıyaka Cemil Akyüz Ortaokulu oldu. Karşıyaka, Cemil Akyüz, Hamdullah Suphi Tanrıöver, Karşıyaka İmam Hatip, Metin Aşıkoğlu, Fevzi Paşa ve Hasan Pınarçalı Ortaokulu’nun kız futbol takımlarının katıldığı turnuvada final heyecanı büyük oldu. Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir ve protokol üyeleri, turnuvanın başlama düdüğünü çaldı. Finalde, Cemil Akyüz Ortaokulu, Karşıyaka Ortaokulu’nu 2-1 yenerek şampiyon oldu. TURNUVANIN İKİNCİ VE ÜÇÜNCÜSÜ Turnuvada, Karşıyaka Ortaokulu ikinci, Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulu ise üçüncü olarak ödüllerini aldı. Final maçını yöneten ünlü futbol hakemleri Engin Kurt ve Coşkun Zenginer, maç sonunda büyük alkış topladı. Final maçını izleyen protokol üyeleri arasında Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, AK Parti İlçe Başkanı Selahattin Köse, Karşıyaka Belediyesi Spor Müdürü Açelya Doğan, İş İnsanı Osman Avcı, Karşıyaka İlçe Jandarma Komutanı Büşra Koçak, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrezzak Kaldan gibi isimler yer aldı. HEDEF: KIZ ÇOCUKLARINI FUTBOLLA TANIŞTIRMAK Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Yoksul, turnuvanın amacının kız öğrencilerin futbolla ilgilerini artırmak olduğunu belirtti. Yoksul, “Bu turnuva ile hedefimize ulaştık. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” diyerek organizasyonun önemini vurguladı. Cemil Akyüz Ortaokulu öğrencileri şampiyonluk kupasını alırken, sevinçlerini sahada coşkuyla kutladılar. Maçı yöneten hakemler ve katkı sağlayanlara plaketler takdim edildi.

Geri