Karneler ne zaman, saat kaçta dağıtılacak? Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatiline kaç gün kaldı 2025?

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2025 eğitim öğretim yılı takvimine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bazı basın ve yayın organlarında Kurban Bayramı nedeniyle yaz tatilinin erkene çekileceği yönünde çıkan iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti. Bakan Tekin, okulların akademik takvimde yer aldığı gibi 20 Haziran 2025 Cuma günü kapanacağını söyledi. YAZ TATİLİ ERKENE ALINACAK MI? 2024-2025 eğitim öğretim yılı 9 Eylül 2024 tarihinde başlamıştı. MEB’in yayımladığı resmi takvime göre, eğitim süreci belirtilen tarihlerde devam edecek ve herhangi bir değişiklik yapılmayacak. Öğrenciler, veliler ve eğitimciler planlarını bu doğrultuda yapmalı. Karneler de okulların kapanış günü olan 20 Haziran 2025 tarihinde dağıtılacak. Milli Eğitim Bakanlığı, bu konuda resmi takvime uyulmasının önemine vurgu yaparken, yaz tatilinin erkene alınacağına dair haberlerin asılsız olduğunu açıkladı. KAYNAK: MİLLİYET

Geri