Karne hediyesi veren bankalar 2025: İş Bankası, QNB ve Akbank’tan yeni kampanyalar

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
2024-2025 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte milyonlarca öğrenci karnesini aldı. Bazı bankalar her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilere özel karne kampanyaları düzenledi. Hangi banka ne hediye veriyor? Detaylar haberimizde. ÖĞRENCİLERE KARNE SÜRPRİZİ: BANKALAR HEDİYELERİNİ DUYURDU Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarında eğitim gören yaklaşık 20 milyon öğrenci için karne günü geldi. Öğrencilerin bu özel gününü unutmayan bankalar, çeşitli hediyelerle yaz tatiline renk katmaya hazırlanıyor. 2025 yılı itibarıyla İş Bankası, QNB Finansbank ve Akbank öğrencilere yönelik kampanyalarını duyurdu. İŞ BANKASI: “KARNENİ GÖSTER, KİTABINI AL” KAMPANYASI 18. YILINDA Türkiye İş Bankası, 2025 yılında da “Karneni Göster, Kitabını Al” kampanyasına devam ediyor. Bu kapsamda öğrencilere üç farklı kitap hediye ediliyor: “Ağaçlar Sohbet Eder Mi?” “Araba Şekerle Çalışır Mı?” “Baykuşlar Kitap Okur Mu?” Kitaplar, Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları tarafından hazırlandı. Şimdiye kadar bu kampanya ile öğrencilere ulaştırılan kitap sayısı 18 milyonu geçti. QNB FİNANSBANK: “YEŞİL GÖREV” KİTABI HEDİYE QNB Finansbank, çocuklara yönelik hazırladığı “Kral Şakir: Yeşil Görev” kitabını şubelerden ücretsiz olarak veriyor. Kitapta Kral Şakir ve arkadaşları çevreyi korumak için heyecan dolu bir maceraya atılıyor. AKBANK: APPLE ÜRÜNLERİ DAĞITILACAK Akbank, 4 Haziran – 15 Temmuz 2025 tarihleri arasında karne hediyesi kampanyası kapsamında büyük bir çekiliş düzenliyor. Akbank Mobil uygulamasından kampanyaya katılan bireysel müşteriler aşağıdaki ödüllerden birini kazanma şansı yakalıyor: 10 adet iPhone 15 (128 GB) 9 adet Apple Watch Ultra 2 10 adet MacBook Air M2 (13 inç) 10 adet AirPods Max Çekilişe katılım, Akbank Mobil’deki “Pekiyi Karne Çekilişi” sekmesinden sağlanabiliyor. Bankacılık işlemleriyle çekiliş hakkı kazanmak da mümkün. Not: Kampanyaya yalnızca 18 yaş üstü bireysel müşteriler katılabiliyor. HEDİYE KAMPANYALARINDAN YARARLANMA ŞARTLARI Kampanyalar tüm öğrenciler için geçerlidir ancak bazı kampanyalar yaş sınırı ve mobil bankacılık kullanımını şart koşmaktadır. Bankaların şubelerinden veya dijital platformlarından kampanyalara erişim sağlanabilir. Kampanya sürelerine dikkat edilmesi gerekiyor; bazı kampanyalar temmuz ortasında sona erecek. (gercekgundem.com)

Geri