A
Admin
Yönetici
Yönetici
Uzun süredir sağlık sorunları yaşadığı öne sürülen Harika Avcı’nın, sosyal hayattan uzaklaştığı ve ekonomik zorluklarla mücadele ettiği iddia edildi. “SANAT DÜNYASININ FELAKET TELLALI”NDAN AÇIKLAMA GELDİ Duyurduğu vefat ve sağlık haberleriyle adından sıkça söz ettiren ses sanatçısı Onur Akay, 80’li yıllarda oyunculuğu ve şarkıcılığıyla tanınan Harika Avcı’nın hastaneye kaldırıldığını duyurdu. Akay’ın paylaşımı sonrası Avcı’nın sağlık durumu yeniden gündeme geldi. GEÇEN HAFTALARDA AÇIKLAMA YAPMIŞTI Kendisini eve kapattığı, kimseyle görüşmediği ve maddi olarak zor durumda olduğu öne sürülen Harika Avcı hakkında Onur Akay, geçtiğimiz haftalarda da bir açıklama yapmıştı. Avcı ile telefonla görüştüğünü belirten Akay, şu ifadeleri kullanmıştı: "Harika abla 'kısa süre sonra ölümüm duyulacak. Karaciğerim bitti. Doktora da gitmiyorum. Ben ölmeyi tercih ettim. Ölüm sebebim siroz. Daha önce de karaciğer kanseri teşhisi konulmuştu bana. Ancak köpeğim ben öldükten sonra yaşamaya devam ediyorsa ne olur ona sahip çık' dedi." GECE YARISI HASTANEYE KALDIRILDI Onur Akay, bu sabah sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Harika Avcı’nın hastaneye kaldırıldığını duyurdu. Akay, sanatçının yetersiz beslenme nedeniyle sağlık sorunu yaşadığını belirterek şu ifadeleri kullandı: "Aslında bu olay, sessiz çığlık gibi bir şey! Harika Avcı, yetersiz beslenme nedeniyle 02:50'de hastaneye kaldırıldı. (Stres, ekonomik zorluklar, psikolojik mücadeleler vb.) Bedeni yorulmuştu ama ruhu hep güçlüydü… Şu an kendisine verilen serumun sihri bile işe yaramıyor ve hiçbir şeyin üstesinden gelemiyor. Allah’ım yardımcısı olsun inşallah." SÖZCÜ