Kanserle mücadele eden Gül Onat, gelen yorumlara isyan etti!

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Türk televizyonlarının unutulmaz simalarından Gül Onat, uzun yıllardır gönüllerde taht kuran “Sihirli Annem” dizisindeki Perihan Peri karakteriyle geniş bir hayran kitlesi edindi. 71 yaşındaki usta oyuncu, geçtiğimiz aylarda pankreas kanseriyle mücadele ettiğini açıklamış ve sağlık durumu nedeniyle bir süredir ekranlardan uzak kalmıştı. Son günlerde ise hem tedavi sürecine dair güncel bilgileri hem de sosyal medyada karşılaştığı olumsuz yorumlara ilişkin sert bir duruş sergiledi. Tedavi Sürecinde Moral Veren Açıklamalar Gül Onat, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında yaşadığı zorlu sağlık sürecini samimiyetle paylaştı. Instagram hesabı üzerinden yayınladığı video ile hayranlarını bilgilendiren sanatçı, “Evimdeyim, Allah’a şükür iyiyim. Tedavim devam ediyor. İnşallah bu hastalıktan yüzümün akıyla çıkarım” sözleriyle umut dolu mesajlar verdi. Bu açıklamalar, sevenlerine moral kaynağı olurken, Onat’ın mücadele azmi de dikkat çekti. Sosyal Medyada Yaşanan Olumsuzluklara Sert Tepki Ancak, sağlık durumu nedeniyle sosyal medyada karşılaştığı bazı acımasız yorumlar usta oyuncunun tepkisini çekti. Hastalık üzerinden yapılan eleştiriler ve kırıcı ifadeler karşısında sessiz kalmayan Gül Onat, “Hasta bir insana böyle ağır yorumlar yazmak nasıl bir vicdandır?” diyerek duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Sosyal medya kullanıcılarının bu tutumunu “Ne kadar acımasız ve mutsuzsunuz bilmiyorum ama bu kadar vicdansız olunması beni çok üzüyor” şeklinde eleştiren sanatçı, sözlerini sevgi ve sağlık temennileriyle noktaladı. Gül Onat’tan Sevenlerine Sevgi ve Sağlık Dileği Yaşadığı sağlık sorunlarına rağmen sevenlerine moral vermeye devam eden Onat, “Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum, öpüyorum ve sağlıklar diliyorum. En önemlisi sağlık” ifadeleriyle, hayatın en kıymetli değerinin sağlık olduğunu vurguladı. Türk televizyonlarının sevilen yüzü, bu zor dönemde aldığı destek ve dualarla mücadeleye devam ediyor. Gül Onat’ın hem hastalığıyla hem de sosyal medyadaki olumsuzluklarla verdiği bu güçlü mücadele, sevenlerine dayanma gücü verirken, toplumsal duyarlılık açısından da önemli bir mesaj taşıyor. Haberler.com

Geri