Kalacak mı gidecek mi? Eyüpspor yönetiminden dikkat çeken açıklama

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Eyüpspor’un Süper Lig’e yükselmesinde önemli rol oynayan teknik direktör Arda Turan’ın geleceğiyle ilgili merak edilen açıklama geldi. Avrupa’dan ciddi teklifler alan genç teknik adamla ilgili konuşan Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, karşılıklı verdikleri sözleri hatırlatarak bir karar vereceklerini duyurdu. AVRUPA'DAN ARDA TURAN’A TEKLİFLER VAR Eyüpspor’un Süper Lig’in 36’ncı haftasında Fenerbahçe’ye 2-1 mağlup olmasının ardından açıklamalarda bulunan Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, teknik direktör Arda Turan ve kaleci Berke Özer hakkında konuştu. Kulaksız, her iki isme de Avrupa’nın önemli kulüplerinden teklif geldiğini söyledi. “FUTBOLA DOĞRU ŞEKİLDE HİZMET EDİYORUZ” Kulaksız, Eyüpspor’un çizgisini koruyacağını belirterek şu ifadeleri kullandı: “Ben yaptığımız işin çok değerli olduğunu düşünüyorum. Milli takıma süre bulmasalar da Berke Özer'i, Ahmed Kutucu'yu, Emre Mor'u gönderdik. Bugün itibarıyla futbola doğru şekilde hizmet ettiğimizi düşünüyorum. Eyüpspor gelecek yıllarda da bu çizgisini koruyacak.” “ARDA TURAN’A ÖNEMLİ KULÜPLERİN İLGİSİ OLDU” Arda Turan’a Avrupa’dan gelen tekliflere değinen Kulaksız, samimi açıklamalarda bulundu: “Sadece Shakhtar Donetsk değil, Arda Turan'a Avrupa'da birkaç önemli kulübün ilgisi oldu. Biz 2,5 sene önce Arda Hoca ile anlaştığımızda Eyüpspor yeni bir yapılanma içerisindeydi. Avrupa'da onun edindiği deneyim, teknik direktörlük hayatının başlangıcında hocamızın da gelişip takımımıza katkı vereceği, kendisini kanıtlayabileceği bir ortamı hazırlamamız gerekiyordu. Bu noktada söz birliğimiz vardı. İki, üç sene sonra da Avrupa'da önemli bir teklif gelmesi durumunda da ona iyi yerleri layık gördüğümüz için kolaylık sağlayacağımızı ifade etmiştik.” “KALIRSA PLANLAMA, GİDERSE TAKİP VE GURUR” Arda Turan’ın geleceğiyle ilgili kararın yakın zamanda verileceğini ifade eden Kulaksız, açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “Giderse onun başarılarını takip edip onunla gurur duyacağız. Kalırsa da yeni sezon için en iyi şekilde planlamamızı yapıp önümüzdeki sene aynı çizgide mücadele edecek bir takım kuracağız. Arda Hocamızın durumu daha netlik kazanmadan yeni teknik direktör arayışı için bir şey söylemem doğru olmaz.” (gercekgundem.com)

Geri