A
Admin
Yönetici
Yönetici
İddialara göre düğünde 15 milyon TL'ye yakın ziynet eşyası takıldı. Ezildi, altınları sosyal medya hesabından da yayınlayarak, "Pişman değilim" ifadelerini kullandı. "Temizlik Avcıları" ve "En Hamarat Benim" programlarıyla ün kazanan sunucu Kadir Ezildi, geçtiğimiz aylarda Erzurum ve İstanbul'da gerçekleştirdiği iki ayrı nişan töreninin ardından, Gamze Türkmen ile dünyaevine girdi. Ezildi ve Türkmen çifti, 5 Mayıs 2025 Pazartesi günü Maltepe'de gerçekleşen sade bir nikah töreniyle resmi olarak evlenmiş oldu. Fakat çift, evliliklerini kutlamak için önceki akşam oldukça görkemli bir düğünle dostlarını ağırladı. Gecede eğlence adeta doruktaydı; Ezildi ve Türkmen'in karşılıklı göbek attığı anlar sosyal medyada büyük ilgiyle karşılandı. Geceye damgasını vuran detay ise takı merasimi oldu. Ezildi'nin yakın çevresinden edinilen bilgilere göre takı töreni tam iki buçuk saat kadar sürdü. Düğün esnasında uzun kuyruklar oluşturan davetliler, Ezildi ve Türkmen çiftine hediyelerini takdim ettiler. DUDAK UÇUKLATAN RAKAM Gecenin sonunda sahneye bile zor çıktığını dile getiren Ezildi, "Düğünümü hatırlamıyorum, takı töreninden ibaretti. Ama pişman değilim," şeklinde konuştu. Düğünün sonrasında Ezildi, sosyal medya hesabından takılan altınları da yayınladı. Görseller büyük ilgi toplarken, iddialara göre düğünde 15 milyon TL'ye yakın ziynet takıldı. Nişan hazırlıkları için yaklaşık 500 bin TL harcadığını daha önce açıklayan Ezildi, bu defa düğünüyle adeta magazin gündemine damgasını vurdu. Kaynak: Haber Merkezi