A
Admin
Yönetici
Yönetici
Yayın Dünyası Yasta
Kick platformunda içerik üreten ve “Jrokez” lakabıyla tanınan Oğuzhan Dalgakıran, oturduğu apartmanın 12. katındaki evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Genç yayıncının ani ölümü, sevenlerini ve yayın dünyasını yasa boğdu.
Jrokez’in Son Paylaşımı Dikkat Çekti
Oğuzhan Dalgakıran’ın ölüm haberinin ardından sosyal medyadaki son paylaşımı gündem oldu. Jrokez, yaptığı son paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“Dostlar bayağı halsiz ve bitkin uyandım. Sanırım hem Fenerbahçe hem yoğun yayın serisi yordu beni. Bugünlük izninizi istiyorum. Yarın iyi olursam inşallah bugünün acısını çıkarırız. Kusura bakmayın yayını iptal ettiğim için. Allah'a emanet olun.”
Yakın Arkadaşı “Kendine Müzisyen” Kahroldu
Jrokez’in vefatı en çok yakın arkadaşı ve yayıncı dostu Kemal Can Parlak’ı (Kendine Müzisyen) etkiledi. Acı haber sonrası sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Parlak, “Şimdi ne yapacağım ben?” ifadeleriyle üzüntüsünü dile getirdi.
Yayın Dünyasından Başsağlığı Mesajları
Oğuzhan Dalgakıran’ın vefatının ardından pek çok yayıncı ve takipçisi sosyal medya üzerinden başsağlığı mesajları paylaştı. Jrokez’in ani kaybı, dijital yayın camiasında derin bir üzüntü yarattı.