Jennifer Lopez yaralandı! Burnuna dikiş atıldı

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Ünlü şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, 2025 Amerikan Müzik Ödülleri’nin hazırlıkları sırasında yaşadığı talihsiz bir kazayla gündeme geldi. 55 yaşındaki Lopez, provalar sırasında yüzünden yaralanarak burnuna dikiş atıldığını sosyal medya hesabından duyurdu. Salı günü Instagram hesabında burnuna buz uygularken çekilmiş bir fotoğraf paylaşan yıldız, “Bu oldu…” notuyla hayranlarına kazayı duyurdu. Kazanın Ardından Dr. Diamond’a Başvurdu Yaralanmanın ardından Beverly Hills’te görev yapan ünlü estetik cerrah Dr. Jason Diamond’a başvuran Jennifer Lopez, tedavi süreciyle ilgili detayları da paylaştı. Burnundaki kesiğe dikiş atıldığını belirten Lopez, “Beni diktiğiniz için teşekkürler Dr. Diamond. Bir hafta ve bolca buz uygulamasından sonra yepyeni gibiyim” ifadelerini kullandı. Lopez’in paylaşımı, kısa sürede milyonlarca hayranından destek mesajı aldı. Sunuculuğa Devam Edecek Kazaya rağmen sahnelere ara vermeyeceğini belirten Jennifer Lopez, 26 Mayıs'ta Las Vegas’taki BleauLive Tiyatrosu’nda düzenlenecek 2025 Amerikan Müzik Ödülleri'nde sunuculuk görevini üstlenecek. Daha önce 2015 yılında da aynı organizasyonu sunan Lopez, ikinci kez gecenin ev sahipliğini yapacak. Törenin organizasyonunu üstlenen Penske Media’nın CEO’su Jay Penske, “Jennifer’ın inanılmaz yeteneği ve benzersiz sahne varlığı onu bu görevin ideal sunucusu yapıyor” açıklamasıyla Lopez'e olan güvenini dile getirdi. Lopez’in Geçmişinde de Benzer Bir Kaza Var Jennifer Lopez’in sahne kazalarıyla daha önce de karşılaştığı biliniyor. 2009 yılında yine bir Amerikan Müzik Ödülleri performansı sırasında sahnede düşerek yaralanan Lopez, o olayı Ellen DeGeneres’in programında, “Dansçının sırtı terden kaygandı. Provada tişört giyiyorlardı ama gösteride çıplak sırta bastım, ayaklarım ıslandı ve kaydım” sözleriyle anlatmıştı. Amerikan Müzik Ödülleri 26 Mayıs’ta Bu yıl 26 Mayıs’ta gerçekleşecek olan 2025 Amerikan Müzik Ödülleri, CBS kanalında yayınlanacak ve Paramount+ platformu üzerinden de izlenebilecek. Gecede Taylor Swift, Ariana Grande, Billie Eilish, Kendrick Lamar, Post Malone ve Sabrina Carpenter gibi müzik dünyasının önde gelen isimleri ödül için yarışacak. Haberler.com

Geri