A
Admin
Yönetici
Yönetici
Ünlü oyuncu Jason Momoa, 2026’da vizyona girmesi planlanan “Dune: Part Three” için sete dönüyor. Momoa, ikonik Duncan Idaho karakterini yeniden canlandıracak. Bu kez sette sakalsız görüntüsüyle yer alacak olan Momoa, sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoda değişimini hayranlarıyla paylaştı. Videoda, “Sadece senin için Denis.” diyerek yönetmen Denis Villeneuve’e seslenen oyuncu, sakalsız halini gösterirken “Lanet olsun, bundan nefret ediyorum” ifadelerini kullandı. DUNCAN IDAHO KARAKTERİNİN YOLCULUĞU Momoa, 2021 yapımı ilk “Dune” filminde Duncan Idaho rolüyle dikkat çekmişti. Filmde Duncan Idaho, Paul Atreides (Timothée Chalamet) ve annesi Lady Jessica’nın kaçabilmesi için hayatını feda etmişti. Frank Herbert’in kitaplarında Duncan Idaho, daha sonra klon olarak hikayeye geri dönüyor. Villeneuve’ün bu kurguya uyup uymayacağı kesinleşmemiş olsa da, Momoa’nın dönüşü bu ihtimali kuvvetlendirdi. YENİ OYUNCULAR VE AİLEDEN İKİ İSİM “Dune: Part Three” oyuncu kadrosunda, Timothée Chalamet, Zendaya, Florence Pugh gibi isimler seriyi sürdürecek. Buna ek olarak, Momoa’nın oğlu Nakoa-Wolf Momoa da filme dahil oldu. Nakoa-Wolf, Paul ve Chani’nin ikiz çocukları Leto II ile Ghanima’yı canlandıracak. Ayrıca, “Silo” dizisinden tanınan Ida Brooke da kadroya yeni katılan oyuncular arasında yer alıyor. Jason Momoa, oğlunun projeye katılmasını değerlendirirken, “Gerçekten gurur duyuyorum. Yardım etmedim, her şeyi kendi başına başardı. Onun yaşındayken ben ‘Baywatch’taydım; o ise Denis Villeneuve gibi bir ustayla çalışıyor” diyerek babalık duygusunu dile getirdi. DUNE: PART THREE’ÜN BEKLENEN VİZYONU Serinin üçüncü bölümü olarak çekilen “Dune: Part Three”, 2026 Aralık ayında vizyona girmeye hazırlanıyor. Film, hayranların merakla beklediği hikayeyi devam ettirecek ve özellikle Duncan Idaho karakterinin dönüşüyle dikkat çekecek. beyazperde