İzmir’de bisiklet kazası: 12 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
İzmir’in Konak ilçesinde meydana gelen bisiklet kazasında 12 yaşındaki Y.D. yaşamını yitirdi, arkadaşı ise ağır yaralandı. Kazada hayatını kaybeden Y.D, gözyaşlarıyla toprağa verildi. KONTROLDEN ÇIKAN BİSİKLET DUVARA ÇARPTI Kaza, Konak ilçesi Millet Mahallesi 2567 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 12 yaşındaki Y.D.’in kullandığı bisiklet, yokuş aşağı indiği sırada kontrolünü kaybetti. Bisiklet önce merdiven korkuluklarına, ardından da duvara çarptı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan Y.D. ve arkasında bulunan arkadaşı M.C., Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. KURTARILAMADI Hastaneye kaldırılan Yusuf Deniz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralanan M.C., ilk tedavisinin ardından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Acil Servisi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı. SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI Y.D’in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Doğançay Mezarlığına defnedildi. Acı haber, ailesi ve yakınlarının yanı sıra eğitim camiasını da yasa boğdu. MİLLİ EĞİTİM'DEN TAZİYE MESAJI İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kazada hayatını kaybeden Y.D.’in, Konak Kıbrıs Şehitleri Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi olduğu belirtildi. Açıklamada, Y.D’nin ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilekleri iletildi.

Geri