İsmail Balaban Batuhan Karacakaya kavga anı; Batuhan'ın yakasından tutup savurdu

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2025 All Star-Gönüllüler yarışma programının bu akşamki yeni bölümünde yine olay var. Bir zamanlar aralarından su sızmayan ve çok iyi anlaştıkları bilinen İsmail Balaban ile Batuhan Karacakaya birbirine giriyor. Survivor'da şampiyonluk yaşamış olan İsmail Balaban'ın Batuhan Karacakaya'ya karşı tavrı ve ikili arasındaki kavga görüntüleri Survivor izleyicisini şoke ederken Acun Ilıcalı da ada konseyinde bu kavganın ardından verilen cezayı açıklıyor. Peki, İsmail Balaban Batuhan Karacakaya kavgası neden çıktı? İsmail Balaban Batuhan kavga anı verildi mi? İsmail Balaban Batuhan Karacakaya küs mü? Batuhan Karacakaya İsmail Balaban'a destek verdi mi? İsmail Batuhan kavgasında neler yaşandı? Survivor İsmail Balaban Batuhan Karacakaya kavgası neler yaşandı? Survivor İsmail Balaban diskalifiye mi olacak? İsmail Balaban ceza alacak mı? İsmail Balaban Survivor'dan ayrılacak mı? İşte tüm merak edilenler... İSMAİL BALABAN ÇILGINA DÖNDÜ Survivor 2025'te heyecan devam ederken yarışma stresi ve kazanma hırsıyla zaman zaman yarışmacılar arasında tansiyon da yükselebiliyor. Yarışmanın bu akşamki yeni bölümünde İsmail Balaban ile Batuhan Karacakaya arasında iplerin gerildiği görülüyor. Araları iyi olduğu bilinen ve iyi anlaşan ikili olan İsmail ve Batuhan arasında çıkan kavga Survivor izleyicisini de şaşırttı. Survivor 2025'in bu akşam yayınlanacak olan yeni bölüm tanıtımında İsmail Balaban'ın çılgına döndüğü görülürken Batuhan Karacakaya'yı tişörtünden tutarak çektiği ve arkaya doğru savurduğu anlar da tanıtıma yansıdı. ACUN ILICALI'DAN SERT ÇIKIŞ Survivor'ın bu akşamki yeni bölümünde ekrana gelecek olan kavgada Batuhan Karacakaya'nın İsmail'e yönelik bir tepkisi oluyor ve 'Ne anladım ben bu işten biriniz söyler misiniz lütfen ya?' dediği duyuluyor. Bu sözlerin ardından İsmail Balaban da Batuhan'a doğru giderek 'Gel 1 tane 2 tane dene' diyor ve Batuhan 'ı tişörtünden çekerek yere doğru savuruyor. İkili arasında gerilim yükselirken İsmail Balaban'ın Batuhan'a 'Ne küfrediyorsun sen bana?' dediği ve matarasındaki suyu da Batuhan Karacakaya'ya doğru fırlattığı görülüyor. Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı da İsmail Balaban'ın bu hareketinin şiddet olduğunu belirterek İsmail'e ceza veriyor. Ortada bir şiddet olduğunu ve ceza verileceğini söyleyen Acun Ilıcalı'ya İsmail Balaban'dan tepki geliyor. Bu cezayı hak etmediğini düşündüğünü söyleyen İsmail Balaban, 'Ben gideyim abi direkt' diyor. Yeni bölümde neler yaşanacak, İsmail Balaban ve Batuhan Karacakaya arasında neler olacak, İsmail Balan'a ne ceza verilecek hepsi bu akşamki yeni bölümde yanıt bulacak. Survivor 2025 All Star-Gönüllüler yarışma programı 14 Mayıs 2025 Çarşamba (bu akşam) saat 20.00'de yeni bölümüyle TV8 ekranlarında olacak. Kaynak: Haber Merkezi

Geri