İş dünyasının önde gelen isimleri 'MAHALL İstanbul’un davetinde buluştu

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
İstanbul’un kalbinde, üst segment markaları buluşturarak şehrin yeni cazibe merkezi olacak MAHALL İstanbul’un lansman gecesinde sevilen sanatçı Erol Evgin sahne aldı. SÜLEYMAN ORAKÇOĞLU - KAZIM TÜRKER - MEHMET BÜYÜKEKŞİ İş dünyasının önde gelen isimlerinin buluştuğu geceye Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker ev sahipliği yaptı. Türkiye'nin en prestijli alışveriş, yaşam ve gastronomi merkezi olarak tasarlanan MAHALL İstanbul, kapılarını açmaya hazırlanıyor. 13 Mayıs 2025’te Çırağan Sarayı’nda düzenlenen lansman etkinliğinde perakende sektörünün önde gelen markalarının temsilcileri bir araya geldi. CEM BOYNER Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker’in ev sahipliğinde düzenlenen ve Melike Öcalan’nın sunuculuğunu yaptığı geceye Abdullah Kiğılı, Ahmet Hotiç, Cem Boyner, Cüneyt Güneş, Dursun Özbek, Fatih Akbacakoğlu, Hilal Suerdem, Nejdet Ayaydın, Süleyman Orakçıoğlu, Tahsin Özlenir, Volkan Atik, Seyidullah Nebati, Ömer Taviloğlu, Yiğit Akgün katıldı. Yıllara meydan okuyan şarkılarıyla özel bir konser veren Erol Evgin, konuklara keyifli bir gece yaşattı. "ÖZEL HİSSETTİREN MARKALARIN VE DENEYİMLERİN BULUŞMA NOKTASI" MAHALL İstanbul’un, dünyanın en iddialı projeleri arasında yer alan Çiftçi Towers Türkerler’in bünyesinde bir “yaşam kültürü merkezi” olacağını söyleyen Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, MAHALL İstanbul’un lansman davetinde yaptığı konuşmada şunları söyledi: “MAHALL İstanbul’u müşterilerine ilham veren, hikâyesi olan ve özel hissettiren markaların ve deneyimlerin buluşma noktası olarak kurguluyoruz. Ziyaretçilerinin alışveriş yapmak için gelecekleri yeni bir mekân sağlamanın çok ötesinde, tutkuyla bir parçası olmak isteyecekleri, ayrıcalıklı bir deneyim alanı oluşturuyoruz. İstanbul’a dünya standartlarında bir alışveriş ve yaşam alanı kazandıracak, perakendeciliğin geleceğini belirleyen bir dönüşümü başlatacağız”. "PREMIUM MARKALAR İÇİN ÖZEL BİR PLATFORM OLACAK" MAHALL İstanbul’da Türkiye’nin ve dünyanın dev perakende markaları için beklentilerin üzerinde bir platform sunacaklarını belirten Türkerler Gayrimenkul Yönetim A.Ş Genel Müdürü İhsan Salar: “İstanbul’un en değerli lokasyonunda, iki yakanın kesişim noktasında yer alan MAHALL İstanbul ve Çiftçi Towers Türkerler projelerimiz, konumun yanı sıra yapı teknolojileri, mimari tasarımı ve sundukları olanaklarla büyük ilgi görüyor”. DURSUN - MESUDE ÖZBEK Alışveriş, yaşam ve gastronomi merkezi MAHALL İstanbul, özgün mimarisi, ezberleri bozan konsepti ve seçkin markalarıyla, ziyaretçilerine kişiselleştirilmiş bir alışveriş deneyimi sunacak. Lüks moda, mücevher, saat, özel tasarım ve teknolojide, Türkiye’ye ilk defa gelecek üst segment markaların da aralarında bulunduğu marka karmasının yanı sıra lezzet tutkunları için de Türk ve dünya mutfağının önde gelen restoranlarından oluşan benzersiz bir gastronomi merkezi olacak. AHMET HOTİÇ

Geri