A
Admin
Yönetici
Yönetici
Pop müziğin sevilen ismi İrem Derici, tatil için gittiği Avustralya’da erkek arkadaşı DJ Melih Kunukçu’ya sahnede evlenme teklif etti. Sosyal medyada gündem olan teklif, çiftin hayranlarını heyecanlandırdı. Sahnedeki Sürpriz An İrem Derici, özel hayatıyla olduğu kadar sahne performanslarıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak erkek arkadaşı DJ Melih Kunukçu ile birlikte Avustralya’nın Sidney kentine tatile giden Derici, sürpriz bir sahneye ve unutulmaz bir ana imza attı. Şehirdeki popüler bir gece kulübünde sahne alan ünlü şarkıcı, performansının sonunda izleyicilere kısa bir konuşma yaptı ve ardından sevgilisine evlenme teklifinde bulundu. Derici’nin teklif anında sahneden, “Aksanımı bağışlayın. Bu şarkıyı seviyorum. Ve erkek arkadaşımı da seviyorum. Seni seviyorum. Lütfen benimle evlen. Lütfen sor, yeter!” sözleriyle seslenmesi kulüpte duygusal anların yaşanmasına neden oldu. O anlar mekânda bulunan dinleyiciler ve çiftin hayranları tarafından kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı. Görüntüler kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Sahneye Çıkma Hikayesi Sosyal Medyada Paylaşıldı İrem Derici, sürpriz evlilik teklifinin perde arkasını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla anlattı. Tatil sırasında Ayşe Özyılmazel’in önerisiyle Sidney’deki bir mekâna gittiklerini belirten Derici, mekanın atmosferinden oldukça etkilendiğini dile getirdi. Monday Jam isimli grubun sahne aldığı gece kulübünde, “İsteyen sahneye çıkabilir” anonsu üzerine kendisini sahnede bulduğunu aktardı. Derici paylaşımında, “Yargıland’dan geliyorum abla, mazur gör diyemedim, bir şekilde kendimi o sahneye attım” ifadeleriyle o gece yaşananları esprili bir dille özetledi. Mekânda yaklaşık 50 kişinin bulunduğunu ve dinleyicilerin sahne performansını beğenerek “bi’ daha, bi’ daha” tezahüratlarıyla karşılık verdiğini de ekledi. Sosyal Medyada Büyük Yankı Uyandırdı İrem Derici’nin sahnede yaptığı evlilik teklifi kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Hayranları tarafından yoğun ilgi gören video, magazin sayfalarında geniş yer buldu. Çiftin bu sürpriz ve samimi anı, Derici’nin spontane doğasını ve duygusal yönünü bir kez daha ortaya koydu. Haberler.com