A
Admin
Yönetici
Yönetici
Bir dönemin unutulmaz yapımlarından İncir Reçeli serisinin üçüncü filmi maalesef yarım kaldı. Başrol oyuncusu ve şarkıcı Halil Sezai, önceki akşam Harbiye Açıkhava’da gerçekleşen Ajda Pekkan konserinde, filmle ilgili sürpriz ve dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Sezai, yapımcının “İmamoğlu operasyonları” kapsamında hapiste olduğunu söyleyerek, filmin çekimlerinin durduğunu itiraf etti. Konuyla ilgili detay vermekten kaçınan ünlü sanatçı, “Söyleyeceğim şeyler problem yaratabilir” diyerek açıklamayı sınırlı tuttu. HALİL SEZAİ'DEN ŞOK AÇIKLAMALAR! Konserde gazetecilere kısa cevaplar veren Halil Sezai, “Ben artık o işleri bıraktım, Teoman oldum” diyerek müzik ve magazin dünyasındaki tartışmalardan uzak durmak istediğini belirtti. Yanındaki yakın arkadaşı Elif Güveyler hakkında ise “Basına yansıması onun için problem olabilir” ifadelerini kullandı. 2010 yılında vizyona giren İncir Reçeli filmi, Halil Sezai’nin “İsyan” şarkısıyla büyük beğeni toplamıştı. 2014 yılında ise ikinci film seyirciyle buluşmuş, ikili film serisi hatırı sayılır bir hayran kitlesi kazanmıştı. Ancak üçüncü filmin çekimleri, yapımcının yasal sorunları nedeniyle şu an askıya alınmış durumda. İncir Reçeli 3'ün ne zaman devam edeceği veya çekimlerin tamamlanıp tamamlanmayacağı ise belirsizliğini koruyor. (SÖZCÜ)