A
Admin
Yönetici
Yönetici
Ege Üniversitesi’nin 70. yıl etkinlikleri çerçevesinde Hava Eğitim Komutanlığı Bandosu tarafından konser düzenlendi. Üniversitenin Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konser, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Etkinliğe Ege Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ersan, çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı. ZENGİN REPERTUARLA SAHNE ALDILAR Orkestra şefliğini Hava Eğitim Komutanlığı Bando Komutanı Yüzbaşı Mehmet Artunç’un üstlendiği konserde klasik, yerli ve yabancı popüler eserlerden oluşan geniş bir repertuar sunuldu. Programda Harold L. Walters'tan “Instant Concert”, Nevit Kodallı’dan “Telli Turna” ve Carl Lee Perkins’in dünyaca ünlü eseri “Blue Suede Shoes” gibi seçkin parçalar seslendirildi. Konzertmeister (başkemancı) olarak Muhaarrem Cimin sahnede yer aldı. SOLİSTLERDEN BÜYÜK BEĞENİ Konserde solist olarak Sezen Aksu, Melisa Özdemir ve Aybüke Bağcı sahne aldı. Farklı müzik türlerinden örneklerin yer aldığı performanslar dinleyicilerden büyük alkış aldı. Sanatçılar, sahne enerjileri ve yorumlarıyla geceye renk kattı. Konserin sonunda, Ege Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ersan, başarılı performansından dolayı Şef Yüzbaşı Mehmet Artunç’a teşekkür belgesi takdim etti. Etkinlik, sanat ve akademi dünyasını bir araya getirerek üniversitenin 70. yıl coşkusunu müzikle taçlandırdı.